Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz valaha komoly kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha komoly kapcsolatom, képes leszek egyszer legalább ugyanígy szeretni egy újat mint a régit?

Figyelt kérdés
Nem igazán érdekelnek idegenek, nem tudom miért érdekelnének. Nem igazán akarok tovább lépni, nem akarok senkit se szeretni még egyszer ennyire komolyan, nem tudom elképzelni hogy lehetne fontosabb egy új akárki, mint egy régi akit már megismertem és megszerettem. Mintha kiégtem volna érzelmileg. Szeretnék valakivel legalább valami kis könnyedebb dolgokat nem egy életre elképzelni megint valakivel. Csak nem akarok átverni senkit aki meg velem gondolná komolyan... Tehetetlen vagyok, nem járok bulizni, nem szoktam ismeretlenekkel kavarni.
2012. máj. 23. 20:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem a szex miatt nehezen felejthető. 21 vagyok, nyugisabb típus, nem igazán szeretek bulizni.
2012. jún. 8. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, képes leszel :-) De ennek még nem jött el az ideje. Addig semmiképp ne kezdj új kapcsolatot, amíg a régit teljesen le nem zártad magadban.
2014. márc. 8. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!