Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire aggasztóan sok a 30 év feletti férfiak egyre fiatalabb barátnővel, mert ha igaz, akkor mit várhat egy 30 feletti nő, ha majdnem minden férfi ennyivel fiatalabb nőt választ?
Köszönd meg a médiának, ami azt súlykolja mindenkibe 0-tól 99 éves korig, hogy "mindig legyél trendi, szexi, ne gondolkozz és tervezz, csak élj, mert majd úgyis jön egy gazdag fickó, aki szó nélkül eltart".
A bőr lesülne a pofámról, ha ilyen volnék!
22/L
22 éves egyedülálló srác vagyok, nem kellek se a fiatalabb se az idősebb korosztálynak, se a sajátomnak.
Próbálj olyan fiút keresni, aki hasonlóan szerencsétlen a párkapcsolati életben, mint én.
Én sajnos a fiatalabb lányokra bukok, de tudok nem is egy olyan fiúról, aki kifejezettem az érettebb nőkre hajt, szóval ne add fel, van remény! :)
Én is reménykedem, hogy találok még egy nap legalább egy lányt, akivel kölcsönösen a testi-lelki vonzalom.
Én harmincon felül vagyok, elég kiterjedt baráti körrel, de mindössze két olyan pasi volt a társaságunkban eddig, akinek 20 körüli barátnője volt – nem is sokáig. Mindenki a korosztályából válogat, mondjuk lehet, hogy ez csak ebben a közegben igaz, más „társadalmi rétegek” másképpen élnek…
Az tény, hogy férfiak szerencsésebbek, mert jobban áll nekik a kor, de az általam ismert 30 éven felüliek még bőven remekül néznek ki és jó fejek is, akár nők, akár férfiak.
Mondjuk az tény, hogy ha egy 30-on fölüli férfi nem akar gyereket, akkor érdemesebb fiatalka lányokkal kezdenie, mert a korosztályába tartozó nők zöme azért már igencsak vágyik gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!