Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire aggasztóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire aggasztóan sok a 30 év feletti férfiak egyre fiatalabb barátnővel, mert ha igaz, akkor mit várhat egy 30 feletti nő, ha majdnem minden férfi ennyivel fiatalabb nőt választ?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon is tapasztalom, hogy 19-24 éves lányok 36-50 évesekkel vannak együtt, a férfiak a fiatal lányokkal állnak össze. Tényleg ennyire le vannak írva a 30 feletti nők, vagy azok inkább 50 éveseket keressenek, mert a férfiak elvárják legalább, hogy 10 évvel fiatalabb legyen a barátnő? Ilyen szempontból sokkal szerencsésebbek a férfiak.

2012. máj. 23. 17:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Köszönd meg a médiának, ami azt súlykolja mindenkibe 0-tól 99 éves korig, hogy "mindig legyél trendi, szexi, ne gondolkozz és tervezz, csak élj, mert majd úgyis jön egy gazdag fickó, aki szó nélkül eltart".

A bőr lesülne a pofámról, ha ilyen volnék!

22/L

2012. máj. 23. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:

22 éves egyedülálló srác vagyok, nem kellek se a fiatalabb se az idősebb korosztálynak, se a sajátomnak.

Próbálj olyan fiút keresni, aki hasonlóan szerencsétlen a párkapcsolati életben, mint én.

Én sajnos a fiatalabb lányokra bukok, de tudok nem is egy olyan fiúról, aki kifejezettem az érettebb nőkre hajt, szóval ne add fel, van remény! :)

Én is reménykedem, hogy találok még egy nap legalább egy lányt, akivel kölcsönösen a testi-lelki vonzalom.

2012. máj. 24. 03:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Kezdj el nézelődni te is a fiatalabb korosztálynál, ott sokan vannak akik élnek halnak a 30 év feletti nőkért ;)
2012. máj. 27. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Én harmincon felül vagyok, elég kiterjedt baráti körrel, de mindössze két olyan pasi volt a társaságunkban eddig, akinek 20 körüli barátnője volt – nem is sokáig. Mindenki a korosztályából válogat, mondjuk lehet, hogy ez csak ebben a közegben igaz, más „társadalmi rétegek” másképpen élnek…

Az tény, hogy férfiak szerencsésebbek, mert jobban áll nekik a kor, de az általam ismert 30 éven felüliek még bőven remekül néznek ki és jó fejek is, akár nők, akár férfiak.

Mondjuk az tény, hogy ha egy 30-on fölüli férfi nem akar gyereket, akkor érdemesebb fiatalka lányokkal kezdenie, mert a korosztályába tartozó nők zöme azért már igencsak vágyik gyerekre.

2012. jún. 4. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!