Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondja el a barátnőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondja el a barátnőm a szüleinek. Jó ötlet? (többi lent)

Figyelt kérdés
A bnõm 16 éves lesz .. én 18 leszek.. az én szüleim tudják hogy együtt járunk de az õ szülei nem tudják és még nem is tudnak arról hogy neki valaha volt barátja és fél elmondani én azt gondoltam hogy írnék a szüleinek egy levelet amit a bnõn elvine nekik és amikor elmondta utána átadná a levelemet nekik szerintetek ez jó ötlet lenne (tudom béna) de ha van jobb ötletetek akkor írjátok le
2012. máj. 22. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért levelezgetsz a szüleivel miért nem visz egyszerüen haza és mutat be mint minden normális ember persze a szülök féltik a lányukat de már 16 éves szerintem elég nagy már hogy elmondja a szüleinek hogy van barátom és szeretném bemutatni nektek.
2012. máj. 22. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:

A barátnőd mutasson be személyesen. De utána ne vonuljatok el a csaj szobájába, mert ahogy kiveszem elég konzervatívok a szülők.

Ezzel a levelezős témával örökre elásnád magad a szemükben.

2012. máj. 22. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem házasságlevelet kell írnod, ne szórakozzatok már!
2012. máj. 22. 18:31
 4/7 Killerdecsy ***** válasza:
Inkább mutasson be a barátnőd
2012. máj. 22. 18:33
 5/7 A kérdező kommentje:
És mi van ha bevisz náluk és elmondja ki vagyok a szülei meg kizavarnak durván??? ki tudja hogy fogadnának..
2012. máj. 22. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is az lenne a legjobb ha bemutatna a szüleinek személyesen. Ha attól tartasz, hogy hogy fognak reagálni, akkor jobb lenne ha először elmondaná a szüleinek, és majd csak utána mutatna be nekik. Azt nem gondolnám, hogy annyira szigorúak legyenek, hogy hallani sem akarnak majd a dologról, vagy hogy el akarnának tiltani tőle. Maximum meg akarnak majd győződni róla, hogy méltó vagy a lányuk mellé.
2012. máj. 22. 19:06
 7/7 anonim válasza:
Ha ér neked ennyit a lány, egyszer menj el az apjához. A csajnak tudnia sem kell h mész, és beszéljétek meg. A levelezésből arra fog következtetni h félsz, így sokkal bátrabbnak és érettebbnek tűnsz majd.
2012. máj. 22. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!