Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar megoriit a baratom ezzel a nagy buszkesegevel, szegyellek neki mondani akarmit is. Mit tegyek?
.. Te is tudod, mi a válasz, csak megerősítést keresel, szóval hajrá!
Az "önértékelési" problémád pedig ahogy olvasom nem probléma, csak (esetleg túlzott) szerénység, ami meg hosszútávon minden fiúnak jobban tetszik...
Az, hogy a nőügyeit neked ecsetelgeti bőven elég ahhoz, hogy kidobjad...
(Azért kiváncsi lennék hány éves vagy... csak úgy :) )
(24/L)
18:13 vagyok.
Ez esetben Neked most pont egy olyan pasi kéne, aki a mostaninak az ellentéte... olyan aki mellett szerzel egy kis önbecsülést, hogy később az ilyen nagyképűeket is tudd kezelni, úgy, hogy közben tudod, hogy jó nő vagy...
Tudom, mondani könnyű, de tényleg találsz ilyen pasit is! Sok sikert!
Biztos talalok meg minden,nem nem tudom ott hagyni.
Mar nem vagyok bele annyira szerelmes ennel az oknal fogva.Szoval nem azert nem hagynam ott.Csak nemtudom,szimplan nem tudom ott hagyni.Nehez ez...Lehet tenyleg keresnem kellene masat..
Ha "fáj" egy kicsit amit mondok, akkor ne haragudj, de pont amiatt tud ilyen lenni Veled (is), mert nem tudod elhagyni... Ha egy ilyen nagyképű bunkót (bocs, csak a leírásod alapján) nem tudsz elhagyni, akkor miért becsülne? És miért gondolna magáról kevesebbet?...
És könnyen meglehet, hogy ha most nem szeded össze magad, hanem benne ragadsz ebben... akkor később is ugyanígy "megelégszel" a hülye pasikkal... (persze ez saját vélemény... mindenkinek más a "sorsa", ettől még lehet, hogy 10 év múlva már boldog házasok lesztek... de kétlem :) )
Egyalalan nem faj amit irtal.Az az igazsag.
Teljes mertekben egyet ertek veled.Hazjon,s meg egy huzasa van,es dobom.
Koszonom a valaszaitokat...es varom a tobbiek valaszat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!