Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyellek teljesen belefelejtkezni a csókba, a szexbe, abba ha táncolok neki miért vagyok ennyire gátlásos?
Figyelt kérdés
Már egy éve együtt vagyunk,és rengeteg időt töltünk együtt.És nem is azért van mert h idősebb nálam.2009. jún. 24. 21:17
1/3 anonim válasza:
Mert mennyivel idősebb? Nem lehet, h a neveltetésed miatt?
2/3 A kérdező kommentje:
ÉN vagyok idősebb 2 hónappal.A neveltetésem meg átlagos=)
2009. jún. 24. 21:21
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg egy kis alkohollal feloldani a gátlásaidat. Azt nem lehet igazából megmondani, hogy miért is vagy gátlásos előtte, de hidd el, ha egyszer sikerül leküzdened páratlan élményben lesz részetek. Utána már nem adnád ezt az érzést semmiért..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!