Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért nem tudják elfelej...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudják elfelejteni a volt barátaikat?

Figyelt kérdés
Úgy értem miért kötődnek hozzájuk a kapcsolat vége után? És kb meddig? Illetve ez a kötődés tudatos vagy a tudatalatti leginkább?
2012. máj. 22. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem kötődöm, az a múlt és a szakítással vége. Köszönök, ha látom, de nem több.

Egy férfi sem szereti, ha a párja az exxel cseverészig, és fordítva is igaz.

Ha eszembe jut, max 3 évente 1-szer, hogy na...vajon van már gyerkőce vagy ilyesmi, nem több. És főleg nem beszélek róla, mert nem akarok a páromnak fájdalmat okozni vele.

23/N

2012. máj. 22. 13:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Tetszik a hozzáállásod, mit gondolsz egyes csajok miért beszélnek sokat az ex-ükről, ha elvileg már nem szeretik?
2012. máj. 22. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Én csak baráti viszonyt táplálok 2 exemmel. Velük sokkal jobb lett a kapcsolatom, miután szétmentünk. Az aktuális partnerem ismeri is is az egyik, most már közös a baráti társaságunk és remekül kijönnek egymással, semmi probléma nincsen belőle.:)
2012. máj. 22. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok és egyiket*
2012. máj. 22. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Van különbség aközött, hogy már szerelemmel nem szereti, vagy szeretettel. Eleve egy több éves kapcsolatban már a szeretet dominál, és a szeretet az mindig megmarad. De nem kell aggódni, mert szerelmes attól még beléd lesz, és ahogyan halad előre az idő, egyre kevésbé fog eszébe jutni a volt pasi, mert lesznek közös emlékeitek :)
2012. máj. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!