Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tényleg tartanak tőlem a férfiak?
Nem sokan próbáltak eddig közelíteni hozzám, kiskoromban gyakrabban mondták akkor idősebb fiúk, hogy ha felnövök, nagyon szép nő leszek, de most úgy látom, hogy nem igazán akarnak megszólítani, ismerkedni a fiúk. Létezik, hogy tényleg tartanak tőlem? Apu azt mondta, hogy "ha annyi idős lenne, mint én, meg se merne szólítani", és nem azért, mert olyan magabiztos lennék, hanem mert szerinte nagyon szép vagyok és ritka, de nem tudom. Fiúk tényleg ez lenne a probléma? (Alapból eddig egy visszafogott, szerény lány voltam, aki nem igazán járt el sehova, mostanában szeretek csak bulizgatni, tehát nem is sokan ismernek.)
22 L
Nincs értelme túl szép lányoknál kezdeményezni, így sem érzem magam soknak, meg hát tuti nem én kellenék neki, kaphat sokkal helyesebb pasit magának az olyan lány. Inkább legyen átlagos, de nekem vonzó a barátnőm én azt vallom.
22f
jajjjj üdv a clubban :S ....ugyanez vagyok! de sajna ez a jégkirálynő szindróma :S...annyian mondták, hogy mit feszengek....tettem is fel egy kérdést ezzel kapcsolatban, mert már padló alatt vagyok :S
csak tudod én meg legbelül azt érzem, hogy én nem vagyok neki annyira jó és talán ezért nem merek nyitni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!