Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy tényleg tartanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tényleg tartanak tőlem a férfiak?

Figyelt kérdés

Nem sokan próbáltak eddig közelíteni hozzám, kiskoromban gyakrabban mondták akkor idősebb fiúk, hogy ha felnövök, nagyon szép nő leszek, de most úgy látom, hogy nem igazán akarnak megszólítani, ismerkedni a fiúk. Létezik, hogy tényleg tartanak tőlem? Apu azt mondta, hogy "ha annyi idős lenne, mint én, meg se merne szólítani", és nem azért, mert olyan magabiztos lennék, hanem mert szerinte nagyon szép vagyok és ritka, de nem tudom. Fiúk tényleg ez lenne a probléma? (Alapból eddig egy visszafogott, szerény lány voltam, aki nem igazán járt el sehova, mostanában szeretek csak bulizgatni, tehát nem is sokan ismernek.)

22 L

2012. máj. 22. 10:50
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Nincs értelme túl szép lányoknál kezdeményezni, így sem érzem magam soknak, meg hát tuti nem én kellenék neki, kaphat sokkal helyesebb pasit magának az olyan lány. Inkább legyen átlagos, de nekem vonzó a barátnőm én azt vallom.

22f

2012. máj. 22. 11:46
 22/28 anonim ***** válasza:
Hát,én nem félek tőled.De én csúnya vagyok,mint az ördög.Lehet csak gyáva pasik vannak körülötted,lehet csúnya vagy te is.
2012. máj. 22. 11:50
 23/28 Gergo_30F ***** válasza:
első pillantásra ez tényleg lehet "gond", sokunknak van rossz tapasztalata szép lányokkal (lekezelőek és/vagy ennyiben ki is merülnek az erényeik), de ha nincs az egekben az orrod, barátságos vagy, lesz, aki túllépjen a "kevés vagyok neki", "biztos van valakije" félelmeken. aki meg nem, az lehet, hogy nem is való hozzád.
2012. máj. 22. 13:43
 24/28 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, hogy biztos nagyképű vagyok, illetve biztosan el vagyok szállva magamtól, mert olyan szép vagyok, az idézze már nekem, hogy hol írtam én magamról, hogy az vagyok? Mások véleményét írtam le, nem azt, hogy magamról mit gondolok. Abszolút nem gondolom magamról, hogy mennyire szép vagyok, sőt vannak helyzetek, amikor igencsak lenne mit javítani az önbizalmamon, mert ahogy néhányan írták, olyankor "lefagyok" és passzív vagyok, de ha hozzám szólnak, kedvesen válaszolok, beszélgetek. Nem vagyok elszállva magamtól, én csak arra voltam kíváncsi, hogy mit gondolnak erről a fiúk, illetve más lányokkal is megesik-e ez a dolog.
2012. máj. 22. 15:20
 25/28 anonim ***** válasza:
lehet
2012. máj. 22. 21:20
 26/28 anonim válasza:
ó, csináltass egy I'am free /without boyfriend !!!! pólót v. valami hasonló szöveggel, hidd el az hatni fog ;)
2012. máj. 28. 20:10
 27/28 anonim válasza:
velem is megesik :) .....és nem tudom, hogy mit lehetne tenni...ki tudja...talán idővel változik a helyzet :) ...kellene tartanunk egy találkozót, h már ilyen sokan vagyunk ezzel a problémával :P
2012. máj. 28. 20:12
 28/28 anonim ***** válasza:

jajjjj üdv a clubban :S ....ugyanez vagyok! de sajna ez a jégkirálynő szindróma :S...annyian mondták, hogy mit feszengek....tettem is fel egy kérdést ezzel kapcsolatban, mert már padló alatt vagyok :S

csak tudod én meg legbelül azt érzem, hogy én nem vagyok neki annyira jó és talán ezért nem merek nyitni :/

2012. nov. 19. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!