Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ugye?!
Hogy 17évesen nem akarok dönteni arról hogy kivel élem le az életemet, hogy akarok-e házasodni és hogy nem vágyok arra hogy eljegyezzenek.
Lassan elkap a hányinger az esküvő szó hallatán.
Mert a barátom egy évvel idősebb és ő el akar jegyezni a 18. szülinapomon. Én nem akarom!
Remek ellenpélda rá, hogy a lányoknak a komoly szándékú, tisztelettudó fiúkat kedvelik.
Az egy dolog, hogy 17 évesen még túl korainak tartod, viszont:
"Hogy 17évesen nem akarok dönteni arról hogy kivel élem le az életemet"
Ez a mondat egyértelműen utal rá, hogy nem szereted a fiút. Az emberekben mindig van egy kis félelem, hogy az aktuális kapcsolatuk egyszer véget fog érni, de hogy azon parázol, hogy a pároddal egy életre együtt kellene maradnod, és az az undor, ami kiszűrődik az írásodból, mindent elárul.
Javaslom, minél előbb szakíts a sráccal. Ha eljegyzést tervez, akkor biztosan nagyon szeret téged, és nem érdemli meg, hogy tovább hülyítsd, minél tovább maradsz vele, annál jobban fog neki fájni, amikor kidobod.
Te meg inkább járj bulizgatni, élvezd az életet, még túl fiatal vagy egy komolyabb jellegű kapcsolathoz.
Számomra a házasság egy életre szóló kötelék, olyannal akit szeretek és nem azért írtam mert nem szeretem, hanem mert mi van ha később kiderül valami ami miatt vége a kapcsolatnak, akkor nem kell egy házasságot felbontani és 20évesen elváltan a világba tekinteni. A szülőkről ne is beszéljünk.. Szeretem őket és nem akarom hogy egy ilyen miatt elszakadjak tőlük, csak ők azok akik mindig az ember mellett vannak bármi is lesz a kapcsolattal.
Az ő családja vallásos, én vagyok az első barátnője, nekem ő a második barátom, de én egyáltalán nem úgy gondolom hogy csak a házasság képes egy kapcsolatot összetartani. A nővérem 8év együttélés után megy férjhez jövőre 30évesen.
Említettem neki, hogy ráér később is, nem úgy megy mint régen, ilyenkor a társadalom azt hiszi terhes az ember, és fél év nagyon kevés idő a másik megismerésére.
Nem nagyon reagált rá..:\ Esetleg újra elmondja hogy a vallásban a házasság milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!