Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom harisnya mániás mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom harisnya mániás mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig azt akarja hogy vegyek fel harisnyát ha vele vagyok de én nem szeretem szerintetek felvegyem ezért??

2012. máj. 21. 14:22
1 2
 11/14 anonim válasza:
vedd fel a kedvéért én is harisnya mániás vagyok annál nincs is szebb mint 1 női lábon harisnya van
2012. szept. 10. 19:35
 12/14 Jozso89 ***** válasza:
Szerintem attól izgatóbb egy nő nem tud lenni. Harisnya, combfix meg francia bugyi. Garancia hogy a kan szerte szét tépi!
2016. jún. 15. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, ha a harisnyás lábakra izgul, akkor te alapjában nem is tetszel neki anélkül vagy nem izgul fel akkor?

Mert akkor az beteges, inkább kiábrándító ha harisnya ami egyedül izgató neki rajtad.

2016. jún. 15. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is harisnyamániás vagyok,a párom se akar arról hallani,hogy harisnyát húzzon a kedvemért néha.Fogadd el,hogy Ő olyan amilyen.Próbálj több féle harisnyát húzni,hátha van olyan amit megszeretsz.De persze,ha nem megy,ne erőltesd.Beszéld meg vele,ha ,ég együtt vagytok.
2016. jún. 17. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!