Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szülinapjára terveztem ezt (kuponfüzet), de most picit elakadtam vele. Tudnátok benne segíteni és adnátok pár tippet?
Sziasztok!
Szóval a barátomnak szülinapja lesz, de nem akarja, hogy vegyek neki bármit is, nem szeretné, ha költenék rá.
Ezért arra gondoltam, hogy saját kézzel készítek neki ajándékot, mert az ingyen is van, meg személyes is, és végül azt találtam ki, hogy csinálok neki egy kis kupon füzetet, amiből felhasználhatja 1 éven belül (vagyis a következő szülinapjáig) a kuponokat.
Mivel most 24 éves lesz, ezért úgy gondoltam, hogy 24 kupont csinálok, de egy kicsit sajnos elakadtam az ötletekkel. :D
Ebben kérnék segítséget tőletek!
Leírom, eddig mik vannak:
1) Megmasszírozlak
2) Megsütöm a kedvenc sütid
3) Ágyba reggelit készítek
4) Piknik a szabadban
5) Játszom veled vetkőzős pókert
6) Estére választhatsz egy filmet, amit közösen megnézünk
7) Sztriptíz - természetesen hozzá illő zenével
8) Romantikus vacsora kettesben
9) Egész napos kirándulás
Jó lenne, ha adnátok pár tippet. Szerintetek mit találjak még ki? Vagy bátran írjátok le, hogy Ti minek örülnétek! :)
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Köszi szépen, aranyos vagy. :) Teljesen igazad van, inkább a meglepivel kellene foglalkoznom. Megyek is, nem állok le többet vitázni. :)
Még egyszer hálásan köszönöm szépen mindenkinek, aki segített vagy tippet adott! :) Nagyon kedvesek voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!