Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szülinapjára tervezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szülinapjára terveztem ezt (kuponfüzet), de most picit elakadtam vele. Tudnátok benne segíteni és adnátok pár tippet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval a barátomnak szülinapja lesz, de nem akarja, hogy vegyek neki bármit is, nem szeretné, ha költenék rá.

Ezért arra gondoltam, hogy saját kézzel készítek neki ajándékot, mert az ingyen is van, meg személyes is, és végül azt találtam ki, hogy csinálok neki egy kis kupon füzetet, amiből felhasználhatja 1 éven belül (vagyis a következő szülinapjáig) a kuponokat.

Mivel most 24 éves lesz, ezért úgy gondoltam, hogy 24 kupont csinálok, de egy kicsit sajnos elakadtam az ötletekkel. :D

Ebben kérnék segítséget tőletek!

Leírom, eddig mik vannak:

1) Megmasszírozlak

2) Megsütöm a kedvenc sütid

3) Ágyba reggelit készítek

4) Piknik a szabadban

5) Játszom veled vetkőzős pókert

6) Estére választhatsz egy filmet, amit közösen megnézünk

7) Sztriptíz - természetesen hozzá illő zenével

8) Romantikus vacsora kettesben

9) Egész napos kirándulás

Jó lenne, ha adnátok pár tippet. Szerintetek mit találjak még ki? Vagy bátran írjátok le, hogy Ti minek örülnétek! :)

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2012. máj. 21. 12:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Még egy tipp, szerintem izgalmasabb lenne a játék ha nem egy évig lehetne felhasználni ezt a 24 kupont, mert az nagyon nagy idő elveszítheti a varázsát a játék.

Az ötletem a következő: 24 kupon és a szülinapja plusz mondjuk egy vagy két hét játékidő. És ne lehessen mindent felhasználni hanem mondjuk a két hétre mondjuk 10 vagy ahogy érzed de a lényeg hogy választania kelljen lemondania néhányról. Így sokkal izgalmasabb lesz az egész főleg ha jó kis fejtöréses ötleteket jönnek még. :)

2012. máj. 21. 13:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kegyetlen játékok 3 mintájára eldöntheti, h X ideig 'szolga vagy úr' akar lenni :) És ha úr, teljesíted a kívánságait :D
2012. máj. 21. 13:24
 13/21 A kérdező kommentje:

Hűű, ezek is jók! :D

A masszázst tényleg lehetne többféleképpen is, köszönöm az ötletet, lehet, hogy azt tényleg szét szedem különböző testrészekre, pl. :)

Az erotikus fotók is jól hangzanak, ezen még picit agyalok. :)

A házimunkát amúgy is többnyire én csinálom, de olyat esetleg beletehetek, hogy egy napon keresztül teljesen kiszolgálom (pl. elé teszem a vacsit, és utána én is szedem le az asztalt, én mosogatok el, neki még a mosogatóig se kell vinnie a tányért, vagy ilyesmi)

A romantikus vacsi jó ötlet, de azt már én is beleírtam, az volt a 8. pont. :)

Hmm, mi volt még, mit is írtatok?

Ja, igen! :D Írtátok, hogy legyen benne poén is, pl ő mosogasson vagy ilyesmi. :D Ez is jó, még gondolkozom rajta.

Az, hogy valamilyen néven szólítom, hmm, még ez is belefér, bár ehhez akkor már inkább egy egész szerepjátékos kupon kellene, mint amit az utolsó (12-es) válaszoló is írt, hogy döntenie kell, mi szeretne lenni: szolga vagy úr. És ha úr, akkor szolgálom és persze úgy is hívom, hogy felség, vagy uram, vagy amit akar. :D Hiszen akkor ő parancsol egy napig. :)

Igazad van, kedves válaszoló, aki azt írta, hogy 1 év az sok idő, de a 2 hét szerintem egy picit már túl rövid. :)

Legyen akkor mittomén, 24 nap, ha úgyis annyi idős lesz. Vagy valami. De jó ötletet adtál, tényleg meg kellene szabnom egy bizonyos idő intervallumot. :D Köszi a tippet. ;)

2012. máj. 21. 13:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

11. nagyon jó ötlet. Szerintem amúgy a 24 is sok, megmondom, miért: ennyi érdekeset/izgalmasat nem tudsz összegyűjteni. Az eddig felsoroltaknak nagy része szerintem elég átlagos. (ahogy Te írtad, az ihatsz egy pohár vizet szintjén van) Én a helyedben kiválasztanék mondjuk 10 nagyon extrémet, olyat, amit tényleg nem szoktatok/szoktál csinálni, vagy amit még nem próbáltatok és úgy gondolod szeretné, és egy hétig, minden nap egyet használhat fel. Szerintem ha odaadsz 24 kupont, egy évre , ami elvben nagyon jól hangzik, de valójában el fogtok róla feledkezni.

Tippek terén: mi az ami tényleg érdekli, vagy amit nagyon szeret és Te nem? Szex terén semmi új, vagy ritkán használt praktika nem jöhet szóba? (szex shop látogatás közösen, ajándékválasztással; egész éjszakás orális kényeztetés; kikötözés; szerepjáték; anál; prosztatamasszázs; stb)

2012. máj. 21. 13:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm! Igen igaz 24 tényleg sok, bár úgy kivitelezhető hogy van benne nagyjából 10 igazán ütős és a többi töltelék. Ne lehessen mind a 24-et választani csak egy részét mondjuk 7-et napi egy felosztásban ahogy az előző válaszoló is javasolta. A lényeg, hogy meglegyen neki a választás lehetősége, így izgalmasabb és valószínűleg úgyis az ütőseket választja majd így nem gond hogy a többi töltelék. De az ő döntése lesz az a lényeg! :)
2012. máj. 21. 13:52
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Ezek kiváltságok?

Többnyire minden bnő megcsinálja ezt kuponok nélkül...

Ilyen kuponok lehetnének, hogy

1) Bűntudatmentes kimenő

2) Buli a haverokkal

3) Szex a szabadban

4) Erotikus fotók

5) Általad válaszott póz

6) Meztelen főzés

7) Szopás a moziban...

Ez a kuponfüzet cuki lenne egy bnőtől egy bnőnek, de egy lánytól egy srácnak, gáz...

2012. máj. 21. 14:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nagyon jó ötlet ez a kis füzet, pláne, ha kikötötte, h ne vegyél semmit. De én soha nem adnék bűntudatmentes kimenőt 1 pasinak sem, és a mozisat se tenném meg!
2012. máj. 21. 14:19
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi rengeteg segítséget! :)

Mindenkinek ment is érte a zöld kezecske, kivéve a 14:14-es válaszolónak. Őt lepontoztam.

Először is, nem a véleményedet kértem, hanem tippet.

Másodszor, ha számodra az a normális, amit minden barátnő megcsinál, hogy bűntudatmentes kimenőt ad, és leszop a moziban, akkor mérhetetlenül sajnállak, mert fogalmad sincs róla, milyen egy rendes párkapcsolat.

És harmadszor, elég régóta vagyok együtt a párommal, évekről beszélünk és nem hónapokról, tudom, hogy örülni fog ennek az ajándéknak, és nem gondolja róla azt, hogy "gáz", ahogy te fogalmaztál.

Kedveskedni szeretnék neki, te tirpák, és ehhez nem kértem leoltást, csak segítséget. De ilyen tippekre, hogy engedjem el k.urvázni meg nem tartok igényt... Remélem, megérted. Köszönöm.

2012. máj. 21. 14:30
 19/21 A kérdező kommentje:

Ja, és te csak szeretnél olyan barátnőd, aki mindezt megcsinálja neked kuponok nélkül is...

Természetesen mi is szoktunk menni kirándulni, van, amikor ágyba viszem neki a reggelijét, és esténként mi is filmezünk, de nem hiszem, hogy te minden reggel ágyban reggelit kapsz, a szabadban piknikezel és esténként sztriptízt járnak neked... lehet, hogy ezt amúgy is minden barátnő megcsinálja, de azt már nem hiszem, hogy minden áldott nap, a sima hétköznapokon. Ha neked ilyen csajod van, akkor gratulálok, tarts meg, de tudod, valahogy nem hiszem, mert amikor esetleg ő is fáradtan jön haza a nap végén, akkor biztosan előbb vágyik egy forró fürdőre, mint arra, hogy neked sztriptízeljen...

2012. máj. 21. 14:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne is foglalkozz vele, szerintem szuper vagy! :) Örülni fog!
2012. máj. 21. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!