Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy szeretem? Lent bővebben

Figyelt kérdés
egy hónapja járok egy sráccal akit imádok mert minden szempontból annyira jó kedves stb és úgy érzem, hogy szerelmes vagyok belé, de nem merem megmondani neki, mert félek, hogy elijesztem (ő 19, én 15..)ő még nem mondta, hogy szeret, igaz sülve főve együtt vagyunk, és érzem amikor megölel, hogy érez irántam, de nem biztos még, hogy szeret... szerintetek mit tegyek?
2009. jún. 28. 01:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
valld be hogy szerelmes vagy belé!
2009. jún. 28. 01:33
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom, hogy az lenne a legjobb, de félek, hogy megijed...
2009. jún. 28. 03:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért ijjedne meg?

Valószínűleg azért keresünk komoly kapcsolatot,hogy szerelmesek legyünk és hogy minket is szeressenek nem?

2009. jún. 28. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondd csak meg neki.:) Hidd el, nem fog megijedni. Szerintem inkább örülni fog neki. Vagy ha nem akarod elmondani, akkor ne mondd, de akkor miért problémázol ezen? Nem kötelező elmondani.:D Akkor várj addig, amíg ő is mondja.:)
2009. jún. 28. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!