Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez nem megalázó?
a barátomnak mostanában az a szokása,hogy a tarkómat(szóval nem kimondottan a nyakamat,bár néha azt is) fogja meg az egyik kezével..néha kicsit zavar de tudom hogy csak így "húz" magához és kezdem megszokni..egyedül az szokott zavarni, hogy magasabb nálam és néha megfájdul a nyakam csókolózás közben:D
egyébként meg szerintem is finoman közöld vele, hogy ez fáj neked vagy én a helyedben (csak lehet!!) hogy levenném a kezét a nyakamról :D
tuti megerőszakolja...:SSS
vigyázz :) de ha nagyon régóta ismered a párodat, akkor kérd meg hogy ne csináljon...vagy kérdezz meg hogy miért csinálja
Csak nagyon vonzódik hozzád,fel van gondolom izgulva,szeret férfiasan magához rántani gondolom,mert kíván.
Nem tudom,ezzel mi a baj,imádtam,mikor a párom ezt csinálta..
Én megmondanám neki, hogy hagyja abba, mert akkor ezzel az erővel fel is pofozhatna mert ő ìgy fejezi ki a szeretetét.
Szeretetből az ember nem csinál ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!