Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez nem megalázó?
Kérdezd meg tőle, miért csinálja?
Egyébként nem a megalázó a jó kifejezés rá, de legalábbis akkor én nem érezném annak. Ijesztőnek már inkább.
Nem tartom megalázónak csak érdekel hogy a ti párotoknak van-e ilyen szokása vagy hogy egyáltalán ez bejönne-e nektek. Amúgy első te hány éves vagy?
További válaszok is érdekelnek! Nemet és kort is írjatok. Köszi :)
Én alapvetően szeretem, ha kicsit erélyesebb velem a párom, és az, ha kicsit erősebben (de persze az is csak ilyen jelzésértékű, tehát nincs szó valódi erőről, csak éppen nem csupán cirógatás, ha értitek, mire célzok), szóval ha így fogja a tenyerébe a tarkómat, vagy az arcom-nyakam találkozásánál a nyakamat, az kifejezetten a gyengém. De úgy sejtem, te valami egészen másról írsz. Az, ha konkrétan a nyakadat kapja el, és azt szorítja... hát az nagyon gáz. Ez már tényleg a szado-mazo egyik enyhébb ága. Szerintem mindenképpen jelezd felé, hogy neked ez nem esik jól, és hagyja abba. Egy jó kapcsolatban az ilyesmit meg lehet beszélni.
26/N
Nem mindegy, hogy a nyakadat hátulról fogja meg erősebben, és magához húz, vagy elölről kapja el a torkodat. :D
Ha a torkodat szorongatja, akkor hátrálj el, és kérdezd meg, hogy miért akar megfojtani.
Én nem szeretném. Kérdezd meg, miért csinálja.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!