Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől viselkedik így? Lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől viselkedik így? Lányok, mondjátok el mit tegyek még kérlek.

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

Egy kis segítségre lenne szükségem. 32 éves férfi vagyok, és van egy lány (30) aki nekem nagyon tetszik. Sokat beszélgettem vele, és amellett, hogy nagyon csinos, még okos és intelligens is. Nagyon szeretnék vele lenni és szeretni őt. A gond az, hogy nem azonos az anyagi helyzetünk, és ezáltal ő állandóan úgymond zavarban érzi magát, és azt hiszi, hogy nekem bármilyen elvárásom lenne vele szemben azért mert kap tőlem dolgokat. Elég nehéz ezt elmagyarázni, de nagyjából ez a helyzet. Nekem semmilyen elvárásom nincs vele szemben, nagyon szeretem őt, és mindent meg szeretnék neki adni az életben. Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen? Nagyon szeretném, ha csak élvezné a szeretetem, és ne azon törje a buksiját, hogy hogyan viszonozza, hiszen nekem már az is nagyon nagy ajándék amikor odabújik hozzám, és kapok egy puszit.

2009. jún. 27. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
eszem ágában sem lenne ezen törni az agyam a helyében:) majd hozzászokik, hogy te ilyen vagy és így is kimutatod, hogy fontos, ne aggódj.
2009. jún. 27. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ülj le vele beszélgetni, és mondd el neki azokat a dolgokat, amiekt ide leírtál nekünk. Hogy a pénz nem minden, és hogy ő ettől nem lesz kevesebb, szereted, nincsenek elvárásaid, és egy csókja többet ér minden Forintnál...

Hm? : )

2009. jún. 27. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha így nevelték, ilyen alkat akkor nagyon nehezen fogja megszokni, idő kell hozzá rendesen,semmi más csak idő...tapasztalat:)
2009. jún. 27. 22:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudja ő ezt nagyon jól. Előttem elég sokan kihasználták őt, én meg nem hagyom, hogy ilyen történjen vele még egyszer az életben. Fogalmazzunk úgy, hogy nehéz élete volt, én meg szeretném könnyebbé tenni neki. Pont ezért szerettem belé, mert teljesen már az értékrendje, mint egy vagyonosabb nőnek.
2009. jún. 27. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hű, teljesen átérzem a helyzetét, ugyanis nálunk is ez volt a helyzet(: Mikor kicsit voltam, mindig meg lett mondva, hogy erre arra nincs pénz, és én ezt elfogadtam, és az is meg lett mondva, hogy mikor vendégségben vagyok, nem szabad semmit sem kérni, csak akkor szabad elfogadni, ha megkínálnak... stb.. Szóval az tuti, hogy neveltetés kérdése, az biztos. Én is így voltam eleinte, mint ő, hogy nagyon furcsa volt, hogy el vagyok halmozva mindenfélével, és rosszul éreztem magam, ha én nem adtam cserébe semmit. Pl. ha egyik nap kaptam tőle egy nagyon fincsi csokit, természetesen együtt ettük meg, de utána pár nappal én is vettem neki, mert ilyenkor mindig olyan érzésem van, hogy nem viszonzom. Biztos nála is ez lehet a helyzet. vagy pl. mozinál ugyanez, nem volt nálam annyi pénz hirtelen, h el tudjunk menni moziba, és kifizette helyettem, én meg napokig úgy éreztem, hogy tartozom neki. Nem valami jó érzés:D De megnyugtatlak, csak eleinte van így, nálam már elmúlt, mert nemcsak ő szokott nekem meglepit hozni, hanem én is neki, vagy egyszer ő fizet, egyszer én, szóval kialakult egy ilyen egyensúly. De szerintem is magyarázd el neki, hogy nem minden a pénz, és hogy te szeretnéd így is kimutatni neki és nem kell azon törnie a fejét, hogy hogyan viszonozza (:
2009. jún. 27. 22:32
 6/10 anonim válasza:
100%

Szia,

nagyon megértem a helyzetet mert az én párom is jobb anyagi helyzetben van nálam. Én asszisztens vagyok Ö cégvezető.

Mond el neki amit ide leírtál, és nehogy azt érezze, hogy megakarod vásárolni. Ez a lényeg. Ne vegyél neki olyan nagy ajándékokat amit úgy se tud viszonozni, akkor inkább vegyél közös dolgokat, és tálald úgy, hogy magatoknak vetted.

2009. jún. 27. 22:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Nálunk is ez van, csak még sosem volt ilyen barátnőm. Általában az előzőek a Louis Vuitton táskától estek hasra, remélem mondanom sem kell meddig tartottak. Mostmár valami másra vágyom én is amit Tőle kapok meg. Mégpedig arra, hogy valaki tényleg szeressen engem és én is szerethessem őt. Csak ne lenne ez a viszonzási kényszer...:-( Attól nagyobb ajándék nekem nincs mint amikor a karjaimban tarthatom őt.
2009. jún. 27. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, akkor próbálj meg máshogy kedveskedni neki, pl olyanokban, amiket nem nagy anyagi megterhelés, vagy nem túl bántó viszonoznia. Gondolok itt arra, hogy főzhetsz neki valami finomat, vagy elviheted egy olyan helyre (nem feltétlenül valami beülős, vagy fizetős helyre gondoltam, hanem ki a szabadba, vagy egy tóhoz, vagy kirándulni, vagy egy kilátóhoz, ilyesmi), ahol te nagyon jól érzed magad, és "ajándékozd meg" őt is az élménnyel. Szervezz olyan programokat, amiken nem kell fizetni, vagy nem olyan nagyok a költségek (Fagyizás, séta valahol, egy DVD megnézése otthon, találkozás a legjobb barátoddal, és az ő párjával, ilyesmik). Ezeket egyrészt nem kell viszonoznia, másrészt ha mégis lenne valami "kényszere" rá, akkor sem lenne megterhelő.

Biztosítsd másképp a szeretetedről, mondd el neki sokszor, hogy hálás vagy azért, hogy a karjaidban tarthatod, hogy teljessé teszi az életedet, hogy örülsz neki, hogy benne kincset leltél. :)

Idővel majd megszokja, hogy mi a helyzet, és nem fog kényszeresen viszonozni mindent. :)

De azért nem kell elhalmoznod sem. Kicsit visszafoghatod magad. :)

22/L

2009. jún. 28. 00:22
 9/10 anonim válasza:

Teljesen megértelek!

Nálunk ugyanez a helyzet, a barátomnak sokkal jobb az anyagi helyzete, mint nekem. Mondjuk úgy, hogy 20 évesen a legújabb BMW-je van, mert az apjának külföldi cégei vannak... Én kettesben élek édesanyámmal, apám rég meghalt, és nálunk tényleg minden forint számít... Szóval elég nagy a szakadék...

Igazából én igyekszem a minimumra csökkenteni a rám költött pénzét. Például amikor kitalálta, hogy vesz nekem egy kocsit, megkértem, hogy inkább ne, mert nálam ez kizökkentené az egyensúlyt. Ugyan sokszor nehezen áll meg ilyeneket, de megtezsi, mert szeret! Igazából, egyre több sikerrel értetem meg vele, hogy nekem tőle a legnagyobb ajándéka ő maga, mert én is imádom!

Szóval ajánlok egy kis önmegtartóztatást, biztos nem könnyű, mert éreztetni akarod vele, hogy szereted, de így talán kicsit tudod nézni az ő oldaláról is :) Képzeld magad a helyébe, neked se lenne túl kellemes, hogy mindent más fizet helyetted!

Mondjuk nálunk nem mindig nyerek én ezekben a vitákban, mert a barátom húga, jó barátnőm is, és fő feladatának tartja, hogy olyan divatmániássá tegyen, mint amilyen ő is. Csak őt nem kérhetem, hogy ne csinálja, mert szeret... Meg van győződve róla, hogy nekem ez a jó... Na őt már nehezebb kontrollálni, de azért őt is szeretem! :)

Szóval sok sikert, és ha szeretite egymást, akkor idővel minden rendben lesz! :)

2009. jún. 28. 05:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem néha, ha úgy van engedd meg neki,hogy meghívjon egy fagyira vagy valami apróságra.Ezzel is szerintem kicsit megnyugodva érzi majd magát.És akkor háláld meg agy puszival vagy kis öleléssel,hidd el jobb lesz neki.De a legfontosabb,hogy érezze,hogy szereted és ez a dolog nem számít semmit.
2009. jún. 28. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!