Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első kapcsolatotok?
Mennyi ideig tartott, milyen komoly volt?
Hány évesek voltatok, milyen idős volt a partneretek?
Köszönöm előre is :)
16 voltam, ő pedig 18. 2 évig voltunk együtt. Akkoriban azt hittem, hogy megtaláltam az Igazit :D Igazi tiniszerelem volt... Aranyosak voltunk. Békével váltunk el, a mai napig beszélünk, pedig már mind2nek van kapcsolata :)
21/L
16 évesen volt az első kapcsolatom, de csak 1 hónapig voltunk együtt, semmi nem történt a csókolózáson kívül.
A második majdnem 3 hónapig tartott, vele feküdtem le először, ekkor 17 voltam.
A harmadik és egyben utolsó kapcsolatom már 2 éve tart - most 20 vagyok - és augusztusban összeházasodunk. :)
16 évesen jöttem össze egy 22 éves fiúval és még mindig együtt vagyunk, 6 éve boldogítjuk egymást. Hamarosan lakás, gyerek is lesz. :)
22/L
kkm válasza:
14 voltál, ő pedig 23 O.o
Hát látszik régen más idők voltak, ma már simán ráfognák, hogy pedofília :D
Valóban van aki azt mondaná, hogy ez pedofília, de megmondom őszintén, a legkevésbé érdekelne e fajta vélemény... viszont elgondolkodtat, hogy vannak kapcsolatok ahol 20 sőt több év is van, akkor rájuk, mit mondanak!!?:) Mi nagyon boldogok vagyunk immár hármasban, a többi a legkevésbé érdekel....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!