Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek az élete izgalmas és mitől, ki mit tart izgalmasnak, az anyukák élete már nem lehet izgalmas?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 21:08
1/6 anonim válasza:
Aki nem jár sehova az nem izgalmas...
2/6 Dia90' válasza:
Sok jó és emlékezetes dologtól, programoktól lehet az élet izgalmas. Miért ne lehetne az anyukák élete az? Nem értem az összefüggést.
3/6 A kérdező kommentje:
Mert az anyukák élete megváltozik nyomban mikor szülnek megváltozik az idő beosztás , nem mehetnek el olyan helyre ahová szeretnének mert ha esetleg nincs aki el válalja a gyermeket, idő határok vannak, aggodnak a gyerek miatt hogy jó kezekben van e míg más kezében van addig,elhíznak nem mernek nyilvános helyen mutatkozni.
2012. máj. 19. 21:29
4/6 A kérdező kommentje:
Akármilyen ruhában mert elhíztak.
2012. máj. 19. 21:30
5/6 anonim válasza:
Én sehova nem járok szórakozni, mégis izgalmas az életem. Az az igazán unalmas ember, aki azt hiszi, hogy kizárólag a szórakozóhelyen vár az izgalom.
6/6 Dia90' válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet.
Megváltozik az életük, az tény, de attól még lehet izgalmas és örömökkel teli. A gyerekekkel együtt is lehet pl. izgalmas programokat szervezni. Nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!