Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak a "belsőmön"?
Hát az én barátom ha sokat bezsólogatnának, biztosan leverné annak a száját. Már bocsánat, ha kicsit erőszakosnak tűnik. Szerencsére elég böszme a kiállása és alapból nem nagyon "szólogatnak" be nekem.
Egyébként ne a párod bántsd, nem ő tehet róla. (kivéve persze ha már olyannyira feltűnően öltözködik és rá is játszik. )
Hmm, hogy mit csinálj? Járj el gyúrni és ha egy kétajtós szekrény leszel több önbizalmad is lesz és a f**zkalapok sem mernek majd beszólni neki. :)
Annyit tudok tanácsolni, hogy számolj el 5 mpig, ha valami rosszat akarsz mondani a kedvesednek. Amúgy nagyon szimpatikus, hogy foglalkozol ilyen dolgokkal!
Üdv, 17/f
Köszönöm az eddigi válaszokat! 1. válaszadó: A barátnőmnek egyáltalán nem jönnek be az "olyan" pasik, úgyhogy más megoldás kell.
Az 5-másodperces nem rossz ötlet, de ahogy magamat ismerem inkább 1000-ig számolok el:).
Igazad van az önuralom is lehet a megoldás, de nehéz. Mert mint írtam ezek rohadtul szarul esnek, főleg ha ott vagyok (mert hát konkrétan szarba vesznek):(
(Azért elég szomorú, hogy ilyen a társadalmunk, de ez más lapra tartozik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!