Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan változtassak a "belsőmön"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak a "belsőmön"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves vagyok, már majdnem másfél éve van barátnőm akit mindennél jobban Szeretek. Sajnos van egy problémám. Mielött összejöttünk sokat bulizott (mint minden normális fiatal), de én nem vagyok az a bulis és ő azóta egyáltalán nem jár buliba, sőt szinte sehova. Szerintem ez teljes mértékben igazolja, hogy szeret. 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy nem csal meg. De mint már írtam van egy gondom, sajnos nagyon nem szeretem azokat a csávókat akik, beszólogatnak nekik (pl.: de jó a feneked, így ... meg úgy...) még néha akkor is ha ott vagyok. Ez nekem nagyon szarul esik, s bár tudom, ő ezekkel egyáltalán nem foglalkozik és kerüli is ezeket a helyzeteket, de ha történik ilyen, mikor megtudom legszívesebben "ölnék" és sajnos ezek miatt mindig a szegénykémmel veszekedek. Nem tudnátok, segítnei, hogy ezekkel a beszólásokat és bámulásokat jobban tudjam kezelni és ne rajta "töltsem ki", mert nem ő tehet róla. És ha bele gondolok nem is fair vele szemben. Köszönöm előre is a segítő szándéku válaszokat.
2009. jún. 27. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Hát az én barátom ha sokat bezsólogatnának, biztosan leverné annak a száját. Már bocsánat, ha kicsit erőszakosnak tűnik. Szerencsére elég böszme a kiállása és alapból nem nagyon "szólogatnak" be nekem.

Egyébként ne a párod bántsd, nem ő tehet róla. (kivéve persze ha már olyannyira feltűnően öltözködik és rá is játszik. )

Hmm, hogy mit csinálj? Járj el gyúrni és ha egy kétajtós szekrény leszel több önbizalmad is lesz és a f**zkalapok sem mernek majd beszólni neki. :)

2009. jún. 27. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyit tudok tanácsolni, hogy számolj el 5 mpig, ha valami rosszat akarsz mondani a kedvesednek. Amúgy nagyon szimpatikus, hogy foglalkozol ilyen dolgokkal!

Üdv, 17/f

2009. jún. 27. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Tanulj meg uralkodni az indulataidon! Sokat segíthet.
2009. jún. 27. 19:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! 1. válaszadó: A barátnőmnek egyáltalán nem jönnek be az "olyan" pasik, úgyhogy más megoldás kell.

Az 5-másodperces nem rossz ötlet, de ahogy magamat ismerem inkább 1000-ig számolok el:).

Igazad van az önuralom is lehet a megoldás, de nehéz. Mert mint írtam ezek rohadtul szarul esnek, főleg ha ott vagyok (mert hát konkrétan szarba vesznek):(

(Azért elég szomorú, hogy ilyen a társadalmunk, de ez más lapra tartozik...)

2009. jún. 27. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy! Mindenkinek volt-van ilyen szituja szerintem,én csak azt tudom leírni, mit tennék én.Azt sajnos nem, hogy mit kellene tenned. Én régivágású ember vagyok, szeretem a régi,háború elötti magyar filmeket pl., ajánlom neked is, nézz meg néhányat, szinte mindegyikben van ilyen jelenet.Szóval, én odaállnék a srác elé, aszemébe néznék és azt mondanám, nagyin meggyőzően,komolyan;-Nem a kXrváddal /ezt lehet Anyáddal is helyettesíteni/ beszélsz, hanem a kedvesemmel, azonnal kérj bocsánatot TŐLE! Ha szerencséd van, már ettől megszégyenül,a mai személytelen világban nem sokan számítanak ilyen reakcióra,+ a barátnőd szemében is "nagyot nőhetsz", hogy milyen lovagias vagy! Ha ninmcs szerencséd,tovább kötekedhetnek és verekedés is lehet belőle, ez senkinek sem jó. Ezért írtam az elején, nehéz ügy, én ennek ellemére azt javaslom, állj ki magatokért-lehetőleg kerülve a fizikai összetűzést- sokkal jobban fogod magad érezni másnap, hogy tettél valamit azért, hogy valaki tisztességet tanuljon és elgondolkozzon picit! Nekem sajnos nem volt apám, aki elmondhatta volna ezeket, s így volt néhány megalázó élményem és hidd el, nem az a ciki, ha esetlegesen kapsz egy maflást, mert nem hagytad szó nélkül, hogy illetlenül beszélnek a kedveseddel, hanem ha nem teszel semmit. Én így jártam és mondhatom, soha nem feljtem el ezeket. Sosem tudom megbocsájtani magamnak, hogy nem védtem meg azt, aki velem van,bízik bennem .........és ezen még az a tény sem segít, ha nyugtatgatom magam; -nem volt melettem egy apa, hogy jó tanácsokkal ellásson! Egy filmet mindenképpen nézz meg! A címe; Lovagias ügy, Kabos Gyula egyetlen drámai szerepe, tanulságos!
2009. jún. 27. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is fontos, hogy kiállj azért akit szeretsz, én el is viselnék egy-két maflást, de ha 5 nagy darab állat késekkel meg amikkel kell csinálná ezt, akkor bonyolódik a dolog, mert akkor annak már komolyabb kimenetele is lehet a dolgnak. Ezért nehéz ez a kérdés. 16F
2009. jún. 27. 20:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Továbbra is köszi a válaszokat, nagyon sok hasznos dolog volt bennük. Nem amiatt nem szólok vissza mert félek a maflástól, csak nekem eddig mindig azt mondták, hogy az ilyen dolgokat meg se halljam, szóval egyik fülemen be a másikon ki. Meg a barátnőm szemében sem vagyok ezáltal kisebb (ezt ő mondta). CSak engem alapból k.. zavar...:(((( Vmi otthoni megnyugvási lehetőság kellene... A filmet meg megnézem:)
2009. jún. 28. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát pedig illik kiállni a barátnődért, már csak azért is, mert ettől is csak jobban fog szeretni, mert érzi, hogy biztonságban van melletted. Szerintem is járj el gyúrni, hogy megnőjön kicsit az önbizalmad, és bátrabban lehűtsd az ilyen kis f*szfejeket, akik annyira bunkók, hogy a lánynak a pasija jelenlétében ilyet mondanak.
2009. jún. 28. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!