Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok veletek is megtörtént...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok veletek is megtörtént már? Mit csináljak? (lent bövebben)

Figyelt kérdés

Van egy sràc akivel régebben volt közöttünk valami komolytalan flörtölés de sosem beszéltünk erröl nyiltan,azota volt egy nagy szünet hogy ràm se irt meg minden és most a napokban irt egy sms-t és nagyon sokàig dumàltunk mindenféle személyes dolgokrol...

Mondta hogy pénteken egyszerre végzünk és menjünk haza együtt (nem messze lakunk egymàstol) hogy dumàljunk meg minden.Még a bnöimmel beszéltem amikor làttam hogy elindult hazafelé,én is elakartam indulni de a bnöim marasztaltak... kb 5percel késöbb indultam el de akkor màr seholse volt.Aztàn amikor màr otthon voltam olyan fél oràja megint irt de nem mondott semmit hogy miért nem vàrt meg vagy hogy hol voltam ... semmi ezzel kapcsolatosat:/

Nemértem hogy most mivan vagy miért csinàlja ezt amikor ö akarta hogy eggyütt jöjjünk haza de mégse vàrt meg.

Szerintetek mit csinàljak??

2012. máj. 19. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Lekésted a vonatot.

Gondolom ő meg ez miatt azt hiszi h nem érdeklődsz iránta.

2012. máj. 19. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:
de miutàn hazaértem és ràmirt olyan volt mint màskor... tök kedves meg jofej volt csak nem mondott semmit hogy mivan megse kérdezte hogy holvoltam
2012. máj. 19. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:
voltam igen. Én se kérdeztem rá, pedig most már érdekelne a válasz. szerintem kérdezd meg.
2012. máj. 19. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem elfelejtette ;)
2012. máj. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!