Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm másik városba fog költözni a jövő héten és nagyon nehezen viselem. Mit tehetnék? (Bővebben)
4 hónapja vagyunk együtt, mindketten 17 évesek vagyunk. A jövő héttől másik városban fog lakni, kb. 200 km-re. Azt beszéltük, hogy együtt maradunk, mert tényleg mindketten úgy érezzük, hogy egymásra találtunk. Én viszont nagyon nehezen viselem ezt az egészet, ma is majdnem elkezdtem sírni a buszon... Szinte egyfolytában rossz kedvem van, ha nem lehet velem. Szerintetek ez inkább pozitív vagy negatív jel?
Mármint, hogy ez azt jelenti, hogy nagyon ragaszkodom hozzá és bírnám a távkapcsolatot vagy csak szenvedés lenne nekem? Tényleg úgy érzem, hogy Ő az igazi, ki kell bírnom valahogy.
Mellesleg hétvégente tudnánk találkozni, péntek délutántól szombat késő estig.
Mondjatok példákat, bíztató dolgokat vagy csak az igazságot.
A szerelem nem ismer határokat. Lehet, hogy sztereotíp vagyok, de én hiszek abban, hogy egy jó kapcsolatban meg lehet oldani mindent. Itt az a kérdés, hogy meddig fog fennállni ez a probléma, és mennyire szeretitek egymást.
Én ilyen távkapcsolatban elég sokat éltem, és legtöbbször működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!