Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem, hogy szakítottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy szakítottam?

Figyelt kérdés

Úgy megbántam az egészet.:(

Pár hónapja mondta a barátom, hogy nagyon szeret engem, hihetetlenül jól érzi magát velem, de maga se érti miért, nem olyan szerelmes belém, pedig tényleg méltó vagyok rá. Tudom, hogy ezeket nem csak úgy mondta, mert már ott tartott a dolog, hogy eljegyezzük egymást, tényleg úgy éreztem, hogy megtaláltam a másik felemet. Csak ez a gondolat engem mégis úgy bántott, mióta mondta, (pedig én sem vagyok annyira szerelmes), folyton ezen rágódtam, hogy nem szeret, nem szeret. Aztán tegnap nagy nehezen sikerült meggyőznöm, hogy akkor így boldogtalanok leszünk, mert egyszer igazán belezúg majd valakibe, és akkor annyi mindennek, ha megtapasztalta ezt az érzést. (eddig nem volt senkibe szerelmes, és azt hitte, hogy ő ilyen, de most meggyőztem, hogy olyan nincs hogy valaki "nem szerelmes típus") Talán azért csináltam az egészet, hogy kierőszakoljam, hogy soha senki mást nem fog szeretni, nem kell emiatt aggódnom, de sajnos nem ez történt. Mondta, hogy lehet, hogy igazam van, ebbe még bele se gondolt eddig. Ez úgy szíven ütött, hogy közös cél és motiváció hiánya miatt szakítottam vele. Nagyon megdöbbent, (én is) nagyon sokáig próbált győzködni, hogy ne tegyem, de engem mégis bánt ez a dolog, hogy nem szerelmes. Annyira szomorú vagyok, hogy el se tudom mondani. Olyan hirtelen jött:( Azon kívül, hogy bántott ez a gondolat, semmi gond nem volt a kapcsolatunkban, nagyon jól éreztük magunkat, és máris hiányzik. Kérlek nyugtassatok meg, hogy jobb ez így, mert alig tudom elhinni.:( 20L

2012. máj. 19. 11:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Itt emésztem magam 3 napja, hogy kiléptem egy közel tökéletes kapcsolatból magam sem tudom miért, úgy hiányzik. Lehet, hogy most felülkerekedek az önbecsülésemen, és visszaszerzem. Istenem de hülye vagyok!
2012. máj. 21. 10:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem érdemes játszani ha nem vagytok szerelmesek. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt. Ha már hosszabb akkor persze egy idő után elmúlik a tényleges lángoló szenvedélyes köd de a szeretet és a kötődés megmarad... :) Nem szerelmes, vagy már csak nem annyira mint régen? Nem mindegy.
2012. máj. 21. 14:56
 13/14 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt, nyilván az elején intenzívebb volt minden, de nekem a vége is tetszett, nyugisabb, békésebb volt.
2012. máj. 21. 15:15
 14/14 omba ***** válasza:

Ne rágd magad, a "közel tökéletes" az majdnem olyan, mint a "részben szűz"

Én úgy láttam harmonikus dolog volt ez, lényegi érzelmi háttér nélkül, mondjuk a 10 házassági évfordulón sokan irigyelnék...

Ha tényleg volt szerelmi viszony, akkor valahogy visszabotorkál a dolog, oda, ahol voltatok, ha nem volt, hát meg így marad.

Idő meg van még bőven!

2012. máj. 21. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!