Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogom volt veszekedni s kiborulni?

Figyelt kérdés

Egy hetvegen elmentunk a parommal egy kicsengetesi bulira egy csajhoz ( akire en nagyon feltekeny vagyok ). Minden nagyon jol telt, szuper volt, sokan voltak stb, hajnal korul 2 csaj az allomasra kellett menjen mert volt vonatjuk hazafele, a hazigazda ( a csaj akinel voltunk, akit unnepeltuk ) el kellett kiserje az illeto 2 csajt az allomasra. Amikor indulniuk kellett a hazigazda megkerte a paromat h kiserje el oket, h o aztan ne jojjon egyedul vissza, a parom elfogadta a csaj meghivasat s megkerdezte ha megyek en is, de en nagyon faradt voltam s nem volt kedvem gyalogolni, ugyhogy NEM-et mondtam. A parom elment az illeto csajjal, akire en nagyon feltekeny vagyok. Amikor hazaerkeztunk mi is akkor en elkezdtem veszekedni a parommal h miert ment el a csajjal tudva azt h en feltekeny vagyok rea. En azt tartottam volna helyesnek hogy velem maradjon ha en vagyok a parja. S azt sem ertettem meg h miert pont az en paromat hivta meg h kiserje el amikor meg volt eleg srac ott. Ebbol nagy veszekedes lett. Volt-e jogom veszekedni a parommal amiatt h elment elkiserni a csajokat?

Jol tette h elment vagy velem kellett volna maradjon???

2009. jún. 27. 16:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

gondolom azért vagy féltékeny a csajra, mert akar valamit a pasidtól. erre lehet magyarázat ez is h pont őt hívja el.

de! ha lenne okod féltékenykedni, tehát ha a pasid is akarna valamit a csajtól, akkor egészen biztos, hogy nem kérdezett volna meg. szóval a kiakadásod szerintem nem volt jogos.

pár kommentelő véleményével meg, hogy ha az egyik elmegy akkor a másiknak is el kell, akármilyen fáradt, mert egy pár, azért nem igazán értek egyet, összenőve nincsenek. teljesen korrekt volt a srác h megkérdezte.

szerintem megbízhatsz a barátodban teljesen, szóval nincs miért aggódni, a hisztivel meg tényleg elriaszthatod.

2009. jún. 27. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Véleményem szerint egyáltalán nem volt jogod veszekedni vele, mivel ő megkérdezte, akarsz-e menni. A csaj lehet hogy hajt a pasidra, de a pasid nem akar semmit, különben nem hívott volna téged is. Ha ennyire féltékeny vagy, miért nem mentél vele? Ha meg nem mentél, utólag nincs jogod veszekedni vele. Szerintem te csak az okot keresed, hogy beleköthess a pasidba. Ha így folytatod, tuti el fog hagyni, szóval szerintem kérj tőle bocsánatot nagyon gyorsan, vagy fogadd el, hogy egy hisztis p.icsa senkinek nem kell.
2009. jún. 27. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
De most nem azért, de ha a csaj rámászik, és teszemazt lesmárolja, az mitől jobb, mintha a srác mászik rá? Ebbe nem gondol bele senki?
2009. jún. 27. 18:28
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Nézd... Ha úgy nézzük neki meg te vagy a párja, milyen dolog, hogy elhív és neked nincs kedved vele sétálni? Ennek legalább annyi alapja van, mint annak, hogy te azért veszekszel a sráccal, mert elment..

Szerintem nem volt jogod ezen kiakadni, hiszen megkérdezett téged is. Ha zavar, hogy megy, akkor mondanod kellett volna, vagy vele menni. Nem nehéz elkerülni az ilyen helyzeteket, és nem muszáj feltétlen belekötni a párodba csak mert féltékeny vagy. Amúgy meg minek mentek annak a bulijára, akire féltékeny vagy? Nálunk is van egy ilyen csaj, de soha nem mennék a bulijára, a párom meg nem menne nélkülem. Ennyi.

2009. jún. 27. 19:55
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem meg teljesen sötétek azok, akik azt mondják, hogy hülye vagy, hogy kiakadtál. A fiúk (meg néhány naiv lány is) iszonyat vakok tudnak lenni. Egyáltalán nem tudnak "lányosan" gondolkozni. Vajon mért hívta el pont a te barátodat, amikor volt ott még sok más srác is. Na vajon mért?? Húúú de nehéz rájönni:D:P Na de nyugi, ha megbízol benne, akkor úgysem történt semmi. De a lényeg, hogy van még mit tanulnod. Ilyen esetben kedves és ártatlan pillantással meg kellett volna kérdezned a csajt (úgy hogy lehetőleg a barátod, sőt még mások is hallják), hogy mért nem kér meg valaki más fiút, mert szeretnéd, ha a barátod veled maradna. Tuti leblokkol a csaj:D Mondjuk én még hulla fáradtan is elmentem volna velük, nem azért, mert nem bízom meg a barátomban, hanem hogy a csaj ne örülhessen annyira:P A barátod pedig soha nem fogja ezt megérteni, mert fiú, és a fiúk abban a tudatban élnek, hogy jaj hiszen csak haver, dehogy akar bármit is, csak aranyos. Na persze:D Szóval csak okosan, a lényeg az éberség és hogy gondolkodj női logikával és ne hagyd magad legközelebb. Balhéznod, meg mondom, felesleges, mert úgyse érti meg a srác. Neked kell okosnak lenned!;)
2009. jún. 27. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:
81%
Hű de le lettem pontozva, pedig igazam van:D Hallgass rám, ha jót akarsz!:)
2009. jún. 28. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!