Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a dologról? :S
Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek úgy érzem, hogy bejövök. Mindig ír nekem, suliba mindig oda jön hozzám, köszön stb. és mindig mosolyog rám. Igazándiból szép lány, és egy kicsit tetszik is, de a probléma most jön. Ő 13 éves én pedig 17 leszek hamarosan o_O eléggé meglepődtem, amikor megtudtam, hogy Ő még csak 13. Kinézetre olyan 15-16 éves. Nem akarok Pedo Maci lenni. xD Nektek mi a véleményetek? Légyszi normális válaszokat, köszi! :)2012. máj. 19. 00:01
1/9 anonim válasza:
Kicsit még most durván hangzik, hogy ő csak 13, te pedig lassan 17, de...nem a kor számít...13 éves? Naésaztán? Lehet már több faszt fogott életében mint egy 23 éves...
2/9 A kérdező kommentje:
Hát, azért nem egy ribanc. :'D
2012. máj. 19. 00:04
3/9 anonim válasza:
Mai világban...sose tudhatod...:)
4/9 A kérdező kommentje:
Múltkor azt mondta, hogy nem mer megölelni és úgy tudom, hogy vallásos is, szóval ezt kétlem, hogy ribanc lenne. Bár igazad van, hogy ebben a mai világban sose lehet tudni.
2012. máj. 19. 00:14
5/9 anonim válasza:
Akkor ő tényleg lehet, hogy más :)
6/9 anonim válasza:
járj vele,de ne hogy megdugd:D hisz még nincs 14 és simán feldobhat a rendörségre ha vmi nem tetszik neki
8/9 I am God válasza:
Na ez a vallásosság ne tévesszen meg...
Tudod önáluk van csak igazán "torkos csütörtök" ha érted mire gondolok...xD
Figyelj, gondoljuk csak át ezt az egészet...Levezetem neked: 17 vagy, hova neked komoly kapcsolat, neked most kellene elkezdened kardélre hányni a lányokat, szóval próbálkozz olyannál akivel ha elkapatod a pulykanyakat nem kerülsz javítóba... 16 évesekkel és afelett már vannak olyanok akiktöl még 10 év múlva is lenne mit tanulnod, szóval én ezt javaslom.
De persze ha akarsz járj egy 13 éves csajjal.
Ezt neked kell tudnod.
Sok sikert, 22/F
9/9 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban megrontani egy 13 éves lányt. xD Meg amúgy is mindenki ezzel basztatna, ha lenne köztünk valami. Csak kíváncsi voltam mások véleményére
,Ennyi. Azért köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 19. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!