Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan enyhíthetem magam, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan enyhíthetem magam, ha ez történt? Bőven lent

Figyelt kérdés
13 Éves fiú vagyok. A történem hoszú. Van egy lány, az osztársam, mindig csetelünk, naon jó viSzonyunk van, tudja, h szeretem. Olyanokat írt, h szívesen megölelne, megpuszilna. De amikor megkérdeztem, h járunk-e, azt mondta gondolkodás után, ami egy hét volt, h maradjunk barátok. Beleszeretett az egyik fiúbba, és most kajak megfordult a fejemben az öngyilkoság. Hogyan enyíthetném a fájdalmat?
2012. máj. 18. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:

1) Ha nekrofil a csaj akkor jó ötlet az öngyilkosság.

2) DE NE LEGYÉL AZ

3) Keress egy jobb csajt járj vele, majd rövid idő után rájössz, hogy tényleg jobb nélküle.

2012. máj. 18. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
hűha... mi lesz 3év múlva?
2012. máj. 18. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Jeges ülőfürdőt javaslok.
2012. máj. 18. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Jesszusom....ne gondolj már ilyen szörnyűségekre.Hódítsd meg a lányt.

A legalapvetőbb alapszabály, hogy nem chaten kérdezgeted meg gyáva módjára,hogy járna-e veled stb,hanem odamész hozzá személyesen kihívod a tanteremből mikor szünet van és elhívod fagyizni,vagy moziba!Sok sikert!

2012. máj. 18. 23:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem olyan hosszú és nem is meglepő a történeted, hasonló a tizenévesek többségével előfordul.

Majd biztosan rájöttök ti is, hogy nem az a lényeg hogy kimondja hogy jártok - hogy aztán legyen mivel dicsekedni. Ha azt mondja hogy megölelne és megpuszilna, akkor hagyd magadat megölelni és megpuszilni, a többi majd alakul. Lehet hogy nem olyan gyorsan ahogy szeretnéd, de türelem.

2012. máj. 18. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Azzal a másik fiúval beszélgess egy kicsit. Hamar rátereled a szót a lányokra, aztán rákérdezel, hogy mi a véleménye arról a bizonyos lányról.

Ha azt mondja, hogy neki nem jön be, máris nyert ügyed van!

Az egy dolog, hogy a kislánynak tetszik, de ez még édeskevés. :)

Lány miatt nem szabad ilyen hülyeségeken gondolkodni.

Egyébként meg lehet, hogy van egy másik lány, aki pont utánad vágyódik így, csak nem mer közeledni.

Öngyilkossági gondolatok helyett járj nyitott szemmel, hogy észrevedd a lehetőségeket. :)

A szerelem akkor szép, ha viszonozzák is. :)

2012. máj. 19. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!