Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az ilyen pasikró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen pasikról? Lent bővebben.

Figyelt kérdés

Fiú léttemre imádom a plázákat. Minden butikba benézek (persze nem egyedül) , ahol elég sok időt eltöltök vállogatással.

Képes vagyok egy-egy alkalommal egy kissebb vagyont ott hagyni egy-egy ruhadarabért.

Néha fogjuk magunkat és akár a határon tulra is elmegyünk shoppingolni (havonta).

......... azt vettem észre hogy ez rengeteg lányt zavar.

Miért van ez??????? 18/F

2009. jún. 27. 14:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
mert a lányok megszokták, hogy a férfiak csak végső esetben mennek el ruhát venni maguknak, a pénzüket inkább műszaki cuccokra költik, ruhákból elég nekik minimális. azzal semmi baj nincs, ha ápolt vagy és odafigyelsz az öltözködésedre ill. figyelemmel kíséred a divatot. de azért ne vidd túlzásba, egy lánynál se épp pozitív tulajdonság, ha minden idejét butikokban tölti és az összes pénzét ruhákra költi. szóval ne aggódj, nem baj ha szeretsz vásárolni, de ha azt szeretnéd, hogy a környezeted is jobban elfogadjon kicsit fogd vissza magad a vásárlás terén. úgyis itt a nyár, tölts több időt a strandon, hanyagold a plázákat, mondjuk próbálj ki valami új sportot, hátha találsz egy új hobbit, amivel még a csajoknak is tudsz majd imponálni;)
2009. jún. 27. 15:09
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
nem túl férfias,inkább a nőkre jellemző
2009. jún. 27. 15:13
 23/31 A kérdező kommentje:

focizok és nem hobbi szinten............. szerinted ez férfias?

Egyébként volt egy ilyen kérdés hogy szoktam e kínaiba vásárolni?......... szinte sose, max csak akkor ha valamit nem találok és rettentő fontos lenne hogy minél hamarabb megszerezzem és ott pont találok.

De csak arra az egy alkalomra veszem fel, utána elajándékozom valakinek.

2009. jún. 27. 19:32
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is ilyen, de ennek ellenére külsejében és minden egyéb megnyilvánulásában tökéletesen férfias. Én szeretem, hogy el tudunk menni együtt vásárolni hiszti nélkül, és hogy ad magára. :) Az exem mindig leült az ajtóban a földre, amíg ki nem jöttem, néha fel tudtam volna pofozni. Sokkal jobb a mostani párommal minden téren, de így főleg!
2009. jún. 27. 20:02
 25/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Viszont a márkamániát és rongyrázást én is utálom. Nem csak férfiaknál, de ez náluk még irritálóbb. Inkább próbáld meg a "sárból gyöngyöt" filozófiát. Mi a francnak sokat költeni, ha lehet baromi jó dolgokat kapni olcsón is? Az már irritálna, ha a párom mindig a márkák miatt nyavalyogna.

2009. jún. 27. 20:04
 26/31 anonim ***** válasza:
Húha, nagyon. Lányok is szoktak focizni.
2009. jún. 27. 20:35
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem gáz nyugi, csak irigyek!

Hasonlóan sokat járkálok vásárolni én is.

Főként Debrecen Fórumba, illetve néha Arena Plaza.

22F

2009. jún. 28. 03:28
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem vagyok irigy arra, hogy egy rakat férfimajom csak úgy érzi magát valakinek, hogy minden héten új cuccai vannak. Az értelmes lányok nagy része viszolyog ettől a csoportosulástól, hülye rib*ncokat meg bárhol találsz.
2009. jún. 28. 09:30
 29/31 anonim ***** válasza:
ezt a csajoktól kérdezed, vagy a pasiktól?
2009. jún. 28. 13:31
 30/31 anonim ***** válasza:

ne parázz, ez a sok b*rom csak irigy...

a férfiasságot nem az dönti el, hogy hányszor jársz vásárolni! hanem az, h megvéded-e a barátnődet, ha bántják, kinyitod-e neki a kocsiajtót, stb...

ez ilyen kis dolgokon múlik, nem a vásárlási szokásaidon!

viszont ne lepődj meg, ha sok lány csak a pénzedért lesz veled...

2009. jún. 28. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!