Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az ilyen pasikró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen pasikról? Lent bővebben.

Figyelt kérdés

Fiú léttemre imádom a plázákat. Minden butikba benézek (persze nem egyedül) , ahol elég sok időt eltöltök vállogatással.

Képes vagyok egy-egy alkalommal egy kissebb vagyont ott hagyni egy-egy ruhadarabért.

Néha fogjuk magunkat és akár a határon tulra is elmegyünk shoppingolni (havonta).

......... azt vettem észre hogy ez rengeteg lányt zavar.

Miért van ez??????? 18/F

2009. jún. 27. 14:12
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
....... jah, és kisvárosi vagyok.
2009. jún. 27. 14:14
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
mert férfiatlan cicafiús stílus, ha az őszinte véleményt akarod.....
2009. jún. 27. 14:25
 3/31 anonim ***** válasza:
80%
Ha már ennyi pénzed van, miért nem költd hasznosabb dolgokra?pl. miért nem segitesz a rászoruloknak?Talán ezért zavarja a legtöbb embert..De ez már csak emberség kérdése(mindig a legcsórobbak adományoznak a legtöbbet.) lány vagyok, és én is utálnám, ha a barátom többet járna vásárolni, mint én..Ha ilyen vagy ,(ennyi pénzed van) , sztem ne lepődj meg ha csak a pénzedért lesznek veled a lányok.
2009. jún. 27. 14:26
 4/31 anonim ***** válasza:
79%
Mert nem férfias! Metroszexuális vagy? Sztem igen... Nincs ezzel semmi baj, a többségnek nem tetszik, ennyi! De biztosan találsz majd magadnak egy olyan csajt, aki nem azzal törődik, h naponta hány órát vásárolsz, hanem vmi más tulajdonságod fogja meg! :)
2009. jún. 27. 14:31
 5/31 A kérdező kommentje:
Ez a "cica fiú" betett.
2009. jún. 27. 14:36
 6/31 anonim ***** válasza:
77%
Mert abnormális dolog egész nap a plázában lézengeni. Még a lányoknál sem értem, noha én is lány vagyok. Egyszerűen nem értem, mi élvezet van benne. Én nem csak utálok vásárolni, de még unalmasnak is tartom.
2009. jún. 27. 14:36
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég!Még ilyen pasival se találkoztam aki imád órákig válogatni....!!!Hát engem nem zavarna ha a barátom ilyen volna!!!!

20/L

2009. jún. 27. 14:39
 8/31 anonim ***** válasza:
72%
én is ezt csinálnám ha lenne rá keretem...minden 2. nap szoli, ingeket vennék, gatyákat, cipőket, fuxokat és csajoznék minden éjszaka vagy egész nap akár...irigyellek te srác :)
2009. jún. 27. 14:40
 9/31 A kérdező kommentje:

egyébként ezt kajak birom hogy egy előző kérdésembe egy jótulajdonságomra kérdeztem rá....... amikre azt a vállaszt kaptam hogy a legtöbb lánynak sajnos nem jön be.

Erre filóztam hogy mit kérdezhetnék ami rossz tulajdonságom erre feltettem ezt (egyébként tényleg érdekel, félre ne ércsétek) a kérdést erre ugyan azokat a vállaszokat kapom....... hogyvan ez? mintha valami automata diktálná a vállaszokat, más körítéssel.

2009. jún. 27. 14:41
 10/31 A kérdező kommentje:
köszi, de az élet nem fenékig tejfel nekem se.
2009. jún. 27. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!