Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ismerkedjek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek egy olyan lánnyal, aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Életem során egyszer sem volt még barátnőm,így fogalmam sincs,hogy hogyan kéne kezdeni.

A történet röviden:

Egy kiscsaj jött velem szembe biciklivel,és azonnal rájöttem,hogy ő bizony egy ismerősöm fészbukon :D

Szeretném megismerni,de nem sok esélyem van arra,hogy találkozni legyen kedve velem,ígyhát marad a facebook.

Mit írjak neki?Tippek,tanácsok?!

Előre is köszönöm :)

2012. máj. 18. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Mennyire ismered?Mert ha csak látásból akkor alap kérdések is mehetnek.. milyen zenét szeret, szokott-e bulizni, hol.. hova jár suliba.. aztán csak simán hívd el vhova. Mit veszítesz?
2012. máj. 18. 15:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem ismerem,mégis köszönőviszonyban vagyunk!

Köszönöm a válaszod,esetleges tippeket még elfogadnék :D

2012. máj. 18. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!