Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az első csóktól mit tanácsoltok.!?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek milyen vagy is hát nem tudom én félek az első csóktól.!!VALAMI TANÁCSOT ADJATOK.!!!!2012. máj. 18. 14:42
1/8 anonim válasza:
Nincs mitől félni!Ösztönösen menni fog :))))Élvezd :)
2/8 anonim válasza:
Oké. Ne félj, még senki nem halt bele.
3/8 anonim válasza:
nem kell félni tőle, lazulj el:D
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat és várom a többit.!! :)))
2012. máj. 18. 15:07
6/8 Carlsokolbász válasza:
Na itt van még egy szerencsétlen! Tudod aki a neten akar megtanulni csókolni, az ne számítson hosszabb kapcsolatra!
7/8 anonim válasza:
Ha lány vagy velem mehet egy csok,megengedem.(persze csak ha tetszel nekem)
8/8 anonim válasza:
Nem kell félni, habár tudom, hogy könnyű mondani. Én is nagyon féltem, de tényleg nem kellett volna. Egyszerűen csak megtörtént, és nagyon kellemes volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!