Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal másfél hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal másfél hónapja vagyunk csak együtt, de egyre jobban jönnek ki a különbségek. Lehet jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Én nagyon ambiciózus, motivált vagyok a tanulás, munka területén. Most végeztem a fősulival, barátom már másodjára kezdi újra.Nem látom, h ő is akarná ezt az egész iskolát, nem tanul, de nem is dolgozik.Mindig velem akar lenni, nem látok benne motivációt.Erre nem lehet szerintem alapozni. Próbálom biztatni, segíteni a sulis dolgokban, de így hogy nem látom, h akarja csinálni, elég nehéz.Úgy néz ki ha neki is veselkedne a tanulásnak és sikerül végeznie, én már a második diplomával is végzek addigra.Ráadásul ő nagyon szeret bandázni, én nagyon nem ilyen típus vagyok. Félek így nem lesz hosszútávú ez a dolog.
2009. jún. 27. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, akkor van igazán nagy baj, ha Téged is vissza akar fogni. Számomra is nagyon fontosa a tanulás, ismerem a problémát, egy idő után kiábrándultam azokból a barátaimból, akiknek semmi céljuk nem volt az életben, csak a mi kapcsolatunk. Az viszont jó érzés, ha sikerül inspirálni, teljesítményre sarkallni valakit! De még ha e téren nem is hagyja magát, azt ne hagyd, hogy Téged visszafogjon! Te viszont a baráti társaságot illetően ne akard őt visszafogni - amíg Te tanulsz, hadd menjen "bandázni", legalább hagy tanulni! Persze akkor baj van, ha Te vele lennél, ő meg inkább "bandázik", illetve nem hív magával!

A különbségek önmagukban nem képzenek problémát, kérdés, hogy el tudjátok-e fogadni illetve tudjátok-e jó irányba alakítani egymást.

Hypathia

2009. jún. 27. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha bírjátok egymást akkor sokáig együtt maradhattok. De sztem elég csúnya egy művelt asszony mellett egy paraszt műveletlen férfi. Most még nem látszódnak annyira ezek a különbségek, de majd a suli meg egyetem után mikor dolgozni fogtok, te magasabb körökben fogsz mozogni, ő meg egy szimpla munkás lesz aki minden napját a kocsmában tölti. Írtad, hogy dolgozni se szeret meg tanulni se.
2009. jún. 27. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már másfél hónap után kijönnek a problémák, amik idegesítenek (szerintem jogosan), akkor tényleg nem nagyon kellene erőltetni. Ebből még sok gondotok lehet, mi most másfél éve vagyunk együtt, és kezdenek kijönni ezek a kisebb-nagyobb ellentétek, de én azt gondolom, hogy ennyi idő alatt kialakult már köztünk annyira mély kötődés, hogy alakíthatjuk egymást bizonyos határokon belül. Nekem fura lett volna, ha másfél hónap után alakítgatta volna a barátom a jellememet. Lehet, hogy rosszul látom, nálunk ez a tapasztalat. Te csinálod jól, és az lenne Neked a legjobb, ha találnál egy Hozzád hasonlóan motivált embert, mert akkor egymást hajtanátok :) Nem mondok semmit, hogy mit kellene tenned, de ezeket vedd figyelembe.
2009. jún. 27. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!