Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden pár életében van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pár életében van olyan, hogy eltávolodik az egyik fél a másiktól?

Figyelt kérdés
Úgy érzem a sok kioktatástól apa-lánya viszony lett közöttünk, pedig csak 4 év van köztünk. a legdurvább az,hogy igaza van, majdnem mindenben. kicsit szétcsúszott a lábam alatt a talaj. de engem zavar az, hogy mindig csak én közeledek, ő akkor ölel meg, ha úgy tartja kedve, nem azért mert nekem szükségem van rá. 22-kor lekapcsolja a villanyt, hogy aludjunk. onnantól kezdve nem lehet hozzászólni. minden rendben volt, de tegnapelőttől kezdve azt érzem,hogy nincsen kedvem hazajönni hozzá. minden napunk ugyanúgy telik. a gépet, a tv-t,vagy a telefont bámulja és nem töltünk érdemi időt azóta együtt,hogy összeköltöztünk. a szexet is én kezdeményezem, a veszekedés utáni békülést is. én ölelem meg. lehet hogykezdetben túlságosan én voltam a bújós és ezzel elrontottam. hiába ülünk le és beszéljük meg, nem tudom összeszedni a gondolataimat de nehéz hisz szerteágazó problémák vannak, nem súlyosak. lesz ez jobb? vagy ha azt érzem,hogy rossz mellette feküdni, az már baj?

2012. máj. 18. 07:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 18. 07:03
 2/11 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt, 20-30 között vagyunk
2012. máj. 18. 07:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég hamar kezd leépülni a kapcsolatotok, mi 2 év után még szerelmesek voltunk egymásba.

A korkülönbség ideális. Köztünk a párommal 3,5 év van.

Ha az egyik fél így ellustul a kapcsolatban, az azért van, mert biztosnak gondolja a kapcsolatot, azt hiszi nem kell már megküzdeni érted, nem kell udvarolnia, szépen elkényelmesedik.

Nálunk is volt ilyen, de ez kb. 10 év után.

Megbeszéltük, és azóta is igyekszik a párom a hétköznapokban is odafigyelni rám, hisz tőlem is megkap mindent. Az apró dolgok is igenis fontosak, hogy nőnek érezzük mellettük magunkat. Ez nem azt jelenti, hogy ajándékokat várunk el, hanem szeretetet, figyelmet, közös programokat, hogy közbe ő is kezdeményezzen.

Meg kell beszélni vele, mond meg neki, hogy ez így neked nem jó, nem érzed a szeretetét.

A legtöbb férfi nehezen mutatja ki az érzelmeit sajnos.

Mi vagyunk a lelkizősek, és nekik ez néha sok. :(

A szexben lehet eltérőek az igényeitek a gyakoriságot illetően, ezt is meg kell beszélni.

Időt kell szakítania rád, ha fontos vagy neki.

Pl. tévézés vagy gépezés helyett elvihetne néha vacsorázni, vagy egy moziba, vagy amit szerettek.

Ki kell néha zökkenni az unalmas hétköznapokból, és dolgozni a kapcsolat javításán.

2012. máj. 18. 08:03
 4/11 Diavolino44 ***** válasza:

Nekem mar az elso mondat is kiakasztott. Tizkor villanykapcsolas es kuss!

Iszonyatosan rosszul alszom, de soha nem mondtam az exemnek hogy kapcsolja le a villanyt s csend!

Szerintem a legjobb megoldas ha a szolgalatidert penzt kersz! :)

Amugy minden par eleteben, vannak olyan idoszakok amikor eltavolodnak kicsit egymastol, de akkois megmarad a tisztelet a masik irant. Ha az megszunik kar folytatni a kapcsolatot. Foleg h irtad, hogy mar probaltatok beszelni rola, s meg ugy is semmi. Ha gond volt a kapcsolataimban, s ereztem, hogy elveszithetem, probalam mindent megtenni h ez ne tortenjen meg. Viszont amikor mar nem szerettem inkabb elengedtem. 1,5 evig voltam benne egy kapcsolatba csak azert, h a masik felnek jo legyen! Te ne tedd meg ugyan ezt!

27F

2012. máj. 18. 08:12
 5/11 A kérdező kommentje:
csak a szórt fényt szereti, a plafonvilágítástól "megfájdul a feje". Rossz kedvem volt, sírtam mellette, erre megszólal: "aludhatok"? 22-től kezdve nem lehet vele kezdeni semmit.
2012. máj. 18. 08:15
 6/11 -=Koldus=- ***** válasza:
Hagyd el. Ennek a kapcsolatnak sok jövője nincs. Persze próbálkozhatsz megmenteni, de ha már rossz, hogy mellette fekszel az elég elszomorító.
2012. máj. 18. 08:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolatban vannak mélypontok.

Lehet, hogy jelenleg úgy gondolod, hogy a problémáitok nem olyan nagyok, és szerteágazó, de ha nem beszélitek meg, nem értitek meg a másik gondolatait érzelmeit, szükségleteit, akkor halálra van ítélve a kapcsolatotok.

Ha még érzel annyit magadban, hogy megpróbálod megmenteni a kapcsolatotokat, akkor mindenképpen ülj le vele komolyan nyugodtan beszélgetni, hogy neked mi nem jó az egészben és mondja el, hogy ő hogyan látja ezt, és találjatok egy olyan kompromisszumot, ami mindkettőtök számára kielégítő.

Ha egy párkapcsolatban nem tanuljátok meg kezelni az ilyen jellegű problémákat, akkor nem lesz hosszúéletű. Az ilyen dolgokat meg kell tanulni, össze kell hangolódni. A kis problémákból előbb utóbb olyan gondok lesznek, amin már nem fogtok tudni túllépni, mert annyi sérelem és tüske van már bennetek, hogy nem fogjátok tudni megbeszélni.

Egy jó kapcsolat csak úgy maradhat fent, ha mindketten tesztek érte. Ha csak hagyjátok, hogy menjen minden a maga útján, és nem beszélgettek a problémákról, akkor vége lesz.

28/n

2012. máj. 18. 10:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Az a biztos jele nálam,ha rossz mellette feküdni! Szóval szerintem is ennek a kapcsolatnak már régen lőttek :/
2012. máj. 18. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:

mellette fekudtel, es sirtal, annyira rossz volt neked, erre o radripakodik, hogy aludni szeretne? egy erzeketlen alak, aki csak magat szereti, neked is csak addig mutatott erzelmeket (amik sztem nem is voltak valosak) , amig tutira megszerzett maganak. Nem szeret, es nagyon egyutterzek veled, mert ugyanebben a cipoben jarok, egy ev utan... Fiatal vagy meg, talalsz sokkal jobbat nala, aki majd megbecsul!

amugy nem ertem, a pasik miert akkor panikolnak be, amikor mar keso, amikor a no szakit veluk, es nincs visszaut? akkor is, ha figyelmeztetve voltak, hogy ez igy nem jo, es vege lesz?........

2012. máj. 18. 11:29
 10/11 anonim válasza:
Sajnos ez megesik,és ilyenkor mindkét fél komolyan kell akarja,hogy helyrerázódjanak a dolgok.Nekem hasonló a helyzetem,csak nállunk már hiába beszélem meg a párommal hogy hiányzik néha eggy ölelés stb.A válasza én ilyen vagyok.Ebbõl menekûltem eggy virtuális képzelt boldogságba ami ha lehet mégjobban tönkrevágott.De így éreztem,hogy fontos vagyok valakinek.Azóta is küzdök hogy elfelejtsem,ami nagyon kemrny.Szóval néha nagyon oda kell figyelni eggymásra,hogy ne jussunk ilyrn szituba.Kívánom neked hogy sikerûljön eggymásra hangolódjatok ismét.
2012. máj. 19. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!