Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek munkamániás párja?
Én az vagyok,karrierista.És ha a csajom ilyeneket mondogatna,hogy nem fogja bírni akkor tessék mutatok egy ajtót,el lehet húzni az életemből,ezer nőt találok,ha neki nem kell a jólét menjen,engem nem zavar.
Kérdező,na lelkiterrorizáld,mert nehogy kidobjon és akkor fogod bánni,gondolj bele kérdező vezető,sok zsé,utazások,mentek majd luxusnyaralásokra,mindent megvehettek amit akartok,mentek wellneszezni hetente akár.Azért ne mond hogy nem tetszene.Vagy keres egy olyat aki el van magának cél nuku,ambíció nuku,az tuti mindig a seggedben lesz,mert nem lesz élete,ez kell neked?Meg,hogy 1-2 ezer Forintokat ide-oda rakosgatni.
Gondolkodj el ezen.
Azért utolsó kicsit kevered a szezont a fazonnal...
Aki munkamániás, azt nem érdekli a luxusnyaralás, wellness, stb. Az melózni akar, mert munkamániás. Éjjel-nappal. És ettől boldog. Nem a luxusnyaralástól.
És az sem valami nagy élmény, ha hozzád vágnak egy tízest, hogy szeretlek cica, három nap múlva találkozunk, mert addig dolgozok. Jó persze, van aki pont erre megy, egy munkamániás krapekra, annak még kifejezetten nagy boldogság is, ha az ipse soha nem ér rá, csak a pénzt adja, aztán meg kefél jobbra-balra a háta mögött a szeretőivel, amíg a jó ura elment három napra nagyon dolgozni...
Aki nem feltétlen éjjel-nappal robotol, meg nem automatikusan naplopó senkiházi. Az én barátom is dolgozik, elég keményen, csak nem állandóan. Talán minden hétvégén nem futja wellnessre, de velem van és más programokra is telik.
Kérdező, ha nem bírod, akkor beszélj vele, és próbáljatok megoldásra jutni. Ha nem lehet, akkor meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!