Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt vagy van valakinek külföldi barátnője?
Oh man!!! Fogom a fejemet, de legalabb mosolyt csaltal az arcomra.
Good Luck!
Azert forditva nem lyukas a kosar. Kulfoldon elek, s itt rengeteg csinos magyar lany van kinn bun ronda angol fiukkal. Nem is ertem h otthon miert ilyen valogatosak??
jobbat mondok:
regisztrálj ide fel: interpals.net
ez egy levelezős oldal, a világ szinte minden országából vannak fent, én pl. egy angol lánnyal beszélek lassan egy éve és remélem hamarosan tudunk személyesen is találkozni.
És ne aggódj, vannak afrikaiak is pl. akik szintén nem beszélik az angolt vagy bármi mást de azért ügyeskednek :D
Nagyon jó kis oldal, mindenkinek ajánlom!
19/F
Nézd, ha még külföldiül se tudsz, miért ismerkednél külföldiekkel? A google fordító nagyon tré...
Szerintem iratkozz be egy nyelvtanfolyamra, szedj valami idegen nyelvet magadra és aztán próbálkozz külföldi csajoknál. Ha látják, h valamennyire tudsz, több az esélyed...de viszont kevés nő megy bele a távkapcsokba, így jobb lenne akkor próbálkoznod, ha már kinn vagy külföldön!
interpals.net
ezt az oldalt ismerem, regelve is vagyok, be is nézek asszem! De mivel nem tok idegen nyelvet így nem nagyon akartak csevegni!
hát elég nehéz ha semmilyen nyelven nem beszélsz. google helyett használj szótárat, és állj neki nyelve(ke)t tanulni!
és ne érdekből ismerkedj. beszélgess sok emberrel, akit megkedvelsz találkozzatok, de ne arra építs hogy majd hozzáköltözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!