Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » En gyereket akarok a csajom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En gyereket akarok a csajom meg nem mi legyen?

Figyelt kérdés

31 eves vagyok a baratnom 24 en gyereket szeretnek de a baratnom erre mindig kiakad es olyanokat vag a fejemhez hogy o nem fogja elrontani a alakjat egy gyerekkel meg nem fog vele szenvedni.

Bezzeg a kutyaval azzal tud foglalkozni o neki a mindene joforman munkaba is magaval viszi

De hogy szedjem ra a baratnom a gyerekes?

2012. máj. 17. 21:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

8 eve ismerem es 4 eve vagyunk egyutt a baratnommel o nagyon kedves meg minden csak a gyerekekkel teny hogy nincs nagyon kibekulve

Ha ugy vesszunk neki a kutyaja a gyereke

2012. máj. 17. 21:28
 12/16 Hanariko ***** válasza:
hát ezzel én is így vagyok, ahogy az utolsó kommentedben írtad, kérdező bár én még csak 18 vagyok, szóval én még lehet változok, de ha mégsem én nem tudnám elviselni hogy "rá akarnak szedni", tényleg keress akkor mást.
2012. máj. 17. 21:53
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Az alakját nem akarja elrontani? Meg nem fog szenvedni a gyerekkel? Az Anyukája ha ugyanígy gondolkodott volna, akkor a kutya lenne árva. Még érnie kell.

Barátom, vagy vársz, vagy lépsz.

2012. máj. 18. 10:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mennyi ideje vagytok együtt, még fiatal a gyerekhez!! Meg tudom érteni, hogy nem szül ennyi idősen. Még élni akar!
2012. máj. 18. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kell már a kapcsolat előtt megbeszélni a másikkal, hogy akar-e gyereket.

Amúgy csoda, hogy van ilyen nő. Igazi ritka kincs! Bárcsak találnék olyan nőt, aki nem akar gyereket! (Hé, kérdező! Inkább küldd hozzám a barátnődet!)

2012. máj. 20. 11:58
 16/16 Hanariko ***** válasza:
Jelentem én sem akarok gyereket (bár nem tom ez mennyit fog változni, de) szerintem hasonlatos vagyok ebben a kérdező barátnőjéhez (I love dogs XD) nem is tudtam, hogy ennyire ritkaság számba megyek :P
2012. máj. 21. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!