Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csaltál már meg a párjukat: Miért? Mennyi idő után? Kivel és milyen okból?
egyszer volt ilyen:nem a szex miatt csaltuk meg egymást. egyszerűen érzelmi nullpontunk volt, ellaposodtunk és azután minden jobb lett, mert rájöttünk milyen rossz is lenne elveszíteni a másikat. lehet, hogy betegesen hangzik, de nekünk jót tett.
ő 3 hónap után, én 1 év után; ő a volt barátnőjével, én az egyik haverommal. meg tudtuk beszélni a dolgokat.
Elhanyagolva éreztem magam a párom által. Egy munkatársammal mentem el egy klubkoncertre, és söröztünk. Hazafelé menet (mivel közel laktunk egymáshoz) kezdeményezett. Én meg hagytam magam. Mielőtt (vagy miután?) megcsókolt kérdezte, hogy "De neked van barátod, ugye?" Én meg válaszoltam: "Igen van, de nem szeret", és visszacsókoltam... Aztán több csók volt, meg hazáig kísért, végig a kezemet fogva. De ennyi történt, nem több. Másnap meg is beszéltük, hogy ebből nem lesz semmi.
Az eset után nagyjából 3 hónappal szakítottunk a párommal. Ennek nem volt hozzá köze, mivel sose tudta meg.
Viszont tényleg azért lágyultam el, mert a páromtól semmi szeretetet nem kaptam már akkor, egyáltalán nem éreztem, hogy fontos lennék neki, hogy akarna engem... Sose kezdeményezett semmit, és totálisan elhanyagolt. A másiktól meg odafigyelést kaptam. S később még ugyan próbálkoztunk ezzel a dologgal, volt egy-két randink, de aztán csak nem lett belőle kapcsolat. Csak a csókig jutottunk mindannyiszor.
Egyébként nem vagyok rá büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!