Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő volt a leghosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő volt a leghosszabb kapcsolatotok, ami után szakítottatok?

Figyelt kérdés
Sokan pár hónap,vagy 1-2év után szakítanak. Kiváncsi vagyok vannak-e olyanok is,akik 5-10év után tettek így. Na és igen,hogy sikerült túltennetek magatokat rajta?Én 5éve vagyok a párommal,már jegyben járunk,de most úgy néz ki,elhagy. Nehezen barátkozom a gondolattal,nem tudom hogy álljak a dolgokhoz.

2012. máj. 16. 23:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2 év,én túl tettem maga,ő még nem.. de egy bizonyos szintig örökké szeretni fogjuk egymást :) amúgy ez meg olyan dolog,hogy sose szabad elkeseredni akárhány év után is válik külön 2 ember útja,mert akiknek együtt kell lenniük,végül úgyis együtt lesznek! :))
2012. máj. 19. 18:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Két év. Életem első szerelme volt, aztán elmúlt.

Sok időbe telt mire megbarátkoztunk a ténnyel, hogy a szerelem elmúlik.

Azóta eljegyeztek, neki is komoly kapcsolata van, csak nem illettünk össze.

2012. máj. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!