Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy összejöjjünk?
ha elfelejt egy nyár alatt, akkor nem ő a nagy ő.
és ha ő is hasonló érzéseket táplál irántad, akkor fogtok nyáron is találkozni.
sok sikert!
Kezd el vele levelezni nyáron, írj rá msn-en, aztán még csinálhatsz ilyen véletlen találkozásokat is ;)
Ki derítheted, hogy hova szokott járni szabad idejében és te is kezd el oda járni!
Pontosan! Egyet értek az előttem válaszolókkal. Az a fontos - még ha közvetetten is - de vedd fel vele a kapcsolatot. Gondolok itt arra, hogy használd ki a chat adta lehetőségeket!
Még azt is kiderítheted, hogy ő mennyire vonzódik hozzád, csak azt kell figyelned, hogy ő is keresi-e a társaságod, azaz ír-e neked.
Ha párszor már beszéltél vele, s látod, hogy neki sem vagy közömbös, akkor szervezz vele egy közös programot: sétálás.
Félni nem kell, hanem ragadd meg a pillanatot!
Sok szerencsét!
Szerintem meg pontosan hogy előnyt kell kovácsolni ebből a dologól.
Mindketten ráértek majd. Csald strandra, moziba, sétálni... ügyes férfi ezt előnyére fordítja. Nem kell tanulni, lehet csvarogni.
Hajrá!
23/N
hány évesek vagytok?:)
Amúgy egyetértek,ha elfelejt egy nyár alatt,akkor nem ő az igazi.Nyáron elhívhatnád kávézni,bowlingozni,strandra,stb.
Én is hasonló helyzetben vagyok csak én lány vagyok.
Amúgy szerintem hívd el sétálni beszélgetni meg ilyesmik töltsetek minél több időt együtt a nyáron és lesz ami lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!