Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk válaszát várom! Szerintetek nagyon ribis ez a ruha? Megengednétek a barátnőtöknek hogy mondjuk buliba így menjen, vagy ez már sok?
igazad van, lehet hogy hanyagolni kéne a harisnyát..
ne szóljatok le, de most leszek nemsokára 15, de amúgy nem járok bulikba :D :)
van amúgy facebookom, csini ruha.
Ha nekem vennéd fel, el lennék szállva az tuti!! :D
De egyébként sok... miért akarod, hogy az srácok le se tudják venni rólad a szemüket? Ha van barátod ez nekik kínzás, ha így közlekedsz. Ott lesz a pasid a buliba? Ha nem akkor nem túlzottan örülnék neki...
Bár ha már ilyen kérdést felteszel, akkor valószínűleg fontos neked, és nem kezdesz ki mással.
a magassarkú tudom hogy hiba volt :D
csak a nővéremet utánozom :D
14 evesen disney figuras polot, farmerrel es tornacipovel kene hordani...
ez meg buliba is nagyon, nagyon sok.
Ahogy írtad, hogy a nővéredet utánozod, meg nemsokára leszel 15, kis híján szívrohamot kaptam, hogy "Ugye nem az én kishugom????" (mert én is kihívóan öltözködöm, de csak deréktól felfelé)
De aztán megnéztem még egyszer a képet, és neki nincs hosszú szőke haja. Szerintem még mindig gáz, az előző válaszoló jól mondta, egy sokat sejtető dekoltázs sokkal izgalmasabb, mintha mindent kidobnál, mint ebben a ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!