Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főleg fiúk válaszát várom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg fiúk válaszát várom! Szerintetek nagyon ribis ez a ruha? Megengednétek a barátnőtöknek hogy mondjuk buliba így menjen, vagy ez már sok?

Figyelt kérdés

a magassarkút ne nézzétek, azt csak úgy felvettem :'DD

[link]

2012. máj. 16. 20:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
amúgy hány éves is vagy?
2012. máj. 16. 21:12
 12/39 A kérdező kommentje:

igazad van, lehet hogy hanyagolni kéne a harisnyát..

ne szóljatok le, de most leszek nemsokára 15, de amúgy nem járok bulikba :D :)

van amúgy facebookom, csini ruha.

2012. máj. 16. 21:18
 13/39 anonim ***** válasza:

Ha nekem vennéd fel, el lennék szállva az tuti!! :D

De egyébként sok... miért akarod, hogy az srácok le se tudják venni rólad a szemüket? Ha van barátod ez nekik kínzás, ha így közlekedsz. Ott lesz a pasid a buliba? Ha nem akkor nem túlzottan örülnék neki...

Bár ha már ilyen kérdést felteszel, akkor valószínűleg fontos neked, és nem kezdesz ki mással.

2012. máj. 16. 21:19
 14/39 A kérdező kommentje:
nincs senkim.
2012. máj. 16. 21:20
 15/39 anonim ***** válasza:
Bocs de szerintem ez már bőven a gáz kategória.Neked még nem is kéne mutogatnod magad,jobb lenne inkább a szolidalitást gyakorolni,de ha már szajhának akarsz öltözni,csináld ízlésesen:DCsini,de nem 20 cm-es magassarkú és sötétebb árnyalatú,hosszabb ruha vagy nadrág kivágott felsővel.Stílust tanulhatnál!
2012. máj. 16. 21:22
 16/39 A kérdező kommentje:

a magassarkú tudom hogy hiba volt :D

csak a nővéremet utánozom :D

2012. máj. 16. 21:23
 17/39 anonim ***** válasza:
mennyi egy óra? qrva vagy, ha minden igaz...
2012. máj. 16. 21:28
 18/39 A kérdező kommentje:
14 évesen valószínű ^^
2012. máj. 16. 21:31
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

14 evesen disney figuras polot, farmerrel es tornacipovel kene hordani...

ez meg buliba is nagyon, nagyon sok.

2012. máj. 16. 22:01
 20/39 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad, hogy a nővéredet utánozod, meg nemsokára leszel 15, kis híján szívrohamot kaptam, hogy "Ugye nem az én kishugom????" (mert én is kihívóan öltözködöm, de csak deréktól felfelé)

De aztán megnéztem még egyszer a képet, és neki nincs hosszú szőke haja. Szerintem még mindig gáz, az előző válaszoló jól mondta, egy sokat sejtető dekoltázs sokkal izgalmasabb, mintha mindent kidobnál, mint ebben a ruhában.

2012. máj. 16. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!