Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam teljesen normálisnak. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Amiről beszélni szeretnék, elég tág fogalmú téma, de ehhez is köze van, ezért kezdeném a barátommal :) Szóval, tök furának érzem magam. Bepánikolok ha nem csörget rögtön vissza, <3333333333 helyett, csak <3-t ír, mindig arra gondolok,hogy vajon mi baja lehet, stb. Vagy ha egy nap nem beszélünk annyit, akkor arra gondolok,hogy most mi lett, nem megy vagy mi?! meg ilyenek .. :/ Állandóan hülyeségeken gondolkozok,kombinálok egész nap, baromságokat képzelek el, ilyenek. na meg,hogy én ezt egyszer ide leírom .. Szerintetek ezt a barátom is észrevette,hogy ő teljesen normálisnak lát? :D vagymi? :) és hogyan lehetne ezen változtatni,hogy énis normálisnak érezzem magam ?! :D2012. máj. 16. 19:42
1/7 A kérdező kommentje:
vagy * ő teljesen normálisnak lát?
2012. máj. 16. 19:43
2/7 anonim válasza:
Gondolom csak nagyon szereted de a sok <333 épp az ő stílusa majd lenyugszol és nem fog zavarni :D majd elmúlik^^
3/7 anonim válasza:
Csak szexet akar, szakíts vele :P
4/7 A kérdező kommentje:
Ennyire még azért nem bolondultam meg kedves utolsó :) Úgy érzem jó lenne elmenni valami messzi helyre,hogy kiszellőztessem a fejemet, vagy megtaláljam önmagam, de suli miatt ez sajnos nem lehetséges.
2012. máj. 16. 19:49
5/7 anonim válasza:
Szerintem, ez csak annak a jele, hogy bele vagy zúgva.Nálam is ez volt régen, főleg a tizenéves kapcsolataim elején.Annak, hogy hány szívecskét ír, semmi jelentősége nincs, és ha a barátod szeret téged, és látja rajtad milyen izgatott vagy, akkor ezt inkább bóknak veszi.Ha zavarná biztosan szólt volna már.
Nyugi szerintem ez el fog múlni
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de javaslom, hogy higgadj le, mert a pasik nem tolerálják hosszú távon az ilyen viselkedést. Keress magadnak más elfoglaltságot, nem csak a párkapcsolatodból álljon az életed. Hosszú távon jobb lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Próbálok "lehiggadni" , ami néha megy, aztán újra előjön. Mikor együtt vagyunk semmi probléma nincs,a szivecskés dolgokról pedig nem tud, nem meséltem neki erről a problémámról :) nem mondhatom neki,hogy szia drágám, úgy érzem nem vagyok teljesen normális.
2012. máj. 16. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!