Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyibe kerül egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy átlagos barátnő fenntartása? /együttlakás nélkül,30 körüliek esetében/

Figyelt kérdés
Úgy értem, néha illik elmenni valahová, névnap, születésnap, utazások. Néha persze a nő is fizet ezt-azt, de alapvetően a férfi dolga. Mosni, főzni nem kell rám, meg nem vagyok szexfüggő sem, hogy a kúrwázást kellene kiváltsam. Ft összegeket írjatok!

2012. máj. 16. 16:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%

én csak az apróságokat fizetném ki neki eleinte... (pl egy süti) ha már jobban kötődnék hozzá jöhetnek az ajándékok de azt ő is venne nekem, mozi meg fifti-fifti lenne. Mert mér ne? Neki is van pénze nem? Ha nem tetszene neki akkor menjen feleségül egy zsák pénzhez vazz :D

f18

2012. máj. 16. 18:58
 12/24 anonim ***** válasza:
~25ezret számolj rá. Bár típustól függ a fogyasztás. Valamelyikbe belemegy 50e/ hét is..
2012. máj. 16. 20:10
 13/24 anonim ***** válasza:
10%
A 30 körüli már régi évjárat, sok velük a gond.
2012. máj. 16. 22:42
 14/24 anonim ***** válasza:

olyan havi 10000-60000-ig változhat, attól függ, hogy milyen programokat csináltok, elmentek-e wellness hétvégére, drágább éttermekbe

ha nagyok az igényei, és nem költ magára, csak tőled várja el, akkor sokba kerül egy nő fenntartása

ha már 10000 alatt költesz rá egy hónapban, akkor nem sokáig fog veled maradni egy nő sem

2012. máj. 21. 12:14
 15/24 anonim ***** válasza:
12:14 +++ sok
2012. máj. 21. 12:21
 16/24 anonim ***** válasza:
5%

Attól függ,ha dekoratív a csaj akkor igenis érdemes mélyre nyúlni,mert most sarkítok elnézést csajok,de a minőségnek ára van,ezért a jó csajoknak is ára van.Ahhoz,jó csaj maradjon meg ápolja a testét ahhoz pénz kell,konditerem,körmös meg ilyenek.

Én mint pasi költök magamra havonta 150.000-t majdnem konditerem,tápkieg,ruha.Tudom mivel hát,hogy normálisan nézzél ki :D :D,meg ha nagyon az igényeid.

24Ffi

2012. máj. 21. 13:59
 17/24 anonim ***** válasza:
74%

off

És akkor Magyarországon sírnak hogy szarok a munkahelyek meg kevés a bér.

2012. máj. 21. 15:25
 18/24 anonim ***** válasza:

Na igen utolsó,de ezért én van,hogy napi 11 órát is gályázok,nekem speciel könnyü,mert IT-ban dolgozok,mindig igyekszek egyre többet és többet,mert akkor több a zsé is,meg az előléptetés is.

Nem könnyű,de én imádok dolgozni,plusz akkor jó nőket még könnyebb megtartani,mert az a k_rva nehéz.

Sajnos sírnak az emberek de tenni érte senki semmit se hajlandó,van,hogy szombaton is dolgozunk mert le kell zárni a projektet,szerinted hányan vagyunk bent olyankor.VELEM együtt kb. 5-en,és egy nagy multiról beszélgetünk.Ennyit arról,hogy nincs munka,lenne,de inkább sírnákoznak,hogy hát hogy merészelnek szombatra behívni,mondom haver akkor nem lesz karriered ennyi :)

2012. máj. 21. 15:53
 19/24 anonim ***** válasza:
újabb karrier fan.
2012. máj. 22. 10:55
 20/24 anonim ***** válasza:

Az biztos.De nézzük a jobb oldalát,süti ropi életet fogok teremteni :)))

Valami valamiért,There is no free lunch.

2012. máj. 22. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!