Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet tenni egy olyan kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tenni egy olyan kapcsolatért ahol az egyik már csak barátként kedveli a másikat, Helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 20:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
igen, de ahhoz lehet szüneteltetni kell a dolgot. elvileg újra lobban a láng, ha kicsit eltávolodtok egymástól. de ehhez idő kell. és nem szabad addig mások utána nézelődni!
2009. jún. 26. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet. Ami kihült, elmúlt, annak annyi. Bár ez az én tapasztalatom.
2009. jún. 26. 20:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát nem valószínű. Ha már csak barátként tekintesz amásikra akkor mi értelme a kapcsolatnak. Az akkor átalakult. Ha nem vagytok házasok. Ha meg igen akkor viszont küzdeni kell.
2009. jún. 26. 20:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Házasok nem vagyunk csak együtt élünk már nagyon régen.

Én még szeretem ő csak barátként. Viszont nagyon szeretném hogy olyan legyen mint rég. A szüneteltetésről viszont azt hallottam csak még jobban tönkreteszi a kapcsolatot

2009. jún. 26. 20:17
 5/13 anonim válasza:
Hasonló cipöben járok!Nekem a barátom azt mondta hogy legyen 2-3hét szünet oké én bele egyeztem.szerintem ilyenkor az a legfontosabb hogy ne járj utána hagyd meg neki azt hogy érezze milyen nélküled és ha még érez irántad valamit továbbra is eggyütt maradtok.azért irj neki néha hogy mi van vele meg hogy szerted és hiányzik neked.esetleg lehet még az hogy a szerelemböl szerett lesz ami azért lehet mert unalmas lett a dolog (ha mondjuk több éve vagytok eggyütt akkor valoszinü) ha eggyütt maradtok beszéljétek meg és tegyétek változatossabbá a kapcsolatot a szex terén is.
2009. jún. 26. 22:24
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

erre egy alap bölcsességet írnék:

"engedd el és ha visszajön, mindig is és örökké a tiéd volt és lesz, ha nem, akkor sosem volt a tiéd teljesen"

ez így igaz, mi 2év után szünetet tartottunk, mind2nek volt közben párja de rájüttünk h nekünk nem az kell hanem 1másnak kellünk, azóta jobb a kapcsolatunk mint előtte, pedig ő akarta a szünetet és mégis ő talált vissza hozzám..azóta eljegyzett:D

2009. jún. 27. 03:52
 7/13 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló

Érdekelne párdolog a kapcsolatotokról, mert én mér idegileg kivagyok

Érdekelne nálatok milyen volt a helyzet

Írnál nekem egy privit hogy megbeszéljük a dolgot

2009. júl. 17. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Persze hogy helyre lehet hozni!Szerintem ismerkedjetek meg más emberekkel,legyetek nyitottak nem feltétlenül egy új párkapcsolatra,hanem pl csak egy barátságra;) :D.Figyelj egy kis féltékenység csodákra képes,és felébreszti bennetek a szunnyadó vadászt.Főként a férfiban.Tapasztalatból mondom,csak vigyázz nehogy sértődés legyen a vége!

Ja és mutatkozz előtte mindig(!)a legjobb formádban.Ha azt látja hogy nem próbálsz neki bizonyítani újra és újra,vagyis megkopik a fényed,akkor azt már nem olyan könnyű fényesre pucolni.

2009. júl. 17. 18:27
 9/13 A kérdező kommentje:

Akkor az is lehet hogy csak azért érzi úgy hogy barátként kedvel mert már kicsit uncsi lett a helyzet?

4 éve vagyunk együtt és még szünetet se tartottunk, (attól félek az rontana a kapcsolaton még barátként se kedvelne már)de én nagyon szerelmes vagyok még mindig és nem tudnám elképzelni nélküle. Sokan azt mondják szünet semmi képp mert az egyenlő a szakitással. De párnap belefér ha mindennap talizunk, nem?

2009. júl. 17. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:

A szünet nem feltétlenül azt jelenti, hogy szakítással végződik. Pár nap kihagyás csodákra képes. Tapasztalatból mondom.

Adjatok egymásnak pár nap "szabadságot" amikor nem vagytok együtt minden órában, hanem max telón vagy msn-en beszélgettek. Kell a szabadság minden kapcsolatban amikor kikapcsolódhatnak a felek és amikor saját magadra tudsz koncentrálni. Sokszor elég egy egymás nélkül eltöltött délután is amikor te elmész haverokkal szórakozni ő meg elmegy a barátnőivel vásárolni. iszórakozzátok magatokat és kicsit felszabadultabb lesz köztetek a levegő. Nem szabad megfojtani a másikat.

Ha meg kezd már unalmas lenni a kapcsolat akkor tervezzetek együtt új dolgokat. Olyanokat amiket eddig még nem csináltatok együtt. Nem tudom mit szoktatok csinálni, de mondok pár ötletet.

Menjetek el állatkertbe, vidámparkba, discoba, biliárdozni, pizzázni, étterembe, kávézóba, vadasparkba.

Menjetek el mozizni, színházba... Vagy egyszerűen csomagoljatok össze és irány Balaton pár napra de csakis kettesben. Hisz itt a nyár... Nyitva vannak a strandok ;)

Élvezzétek az életet együtt, de hívhattok akár haverokat is. Annyi lehetőség van... Sok sikert :)

2009. júl. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!