Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szüleim: Debreceni Egyetem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim: Debreceni Egyetem. De barátnőm Pestre megy. Mit tegyek? Egy nyíregyi srác

Figyelt kérdés

1. helyen elte

2. helyen debrecen

és lehet sorrendet fogok változtatni, mert anyagilag szükösen vagyunk mi is a válság miatt.:(

megnézném az eltét, mert csak az elte és biztos jó, de kutya kemény lenne.

debrecen valamivel könnyebb lenne és közelebb lenne lakhelyemhez.

mit gondoltok? a barátnőmmeé 20hónapja vagyunk együtt. ha ő nem lenne akkor is elgondolkoznék, merre tovább.

volt már valaki így? mit tanácsoltok?

2009. jún. 26. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást, és erős a kapcsolatotok, akkor nem ezen fog múlni, hogy együtt maradtok vagy sem. Sok pár van akik több 100km-re egymástól túlélték az egyetemi éveket! Ez rajtatok múlik.

Másik oldalról mondtad az anyagi helyzetet, mivel még a szüleidtől függsz, beszélgessetek róla, mi lenne a legcélszerűbb, mennyi az az összeg amivel a tanulmányaidat tudják segíteni. Ha lehetőséged van, elmehetsz nyáron dolgozni, gyűjthetsz egy kis pénzt. 8sok kicsi sokra megy :) ) Esetleg belefér-e a későbbiekben a suli mellett, hogy valami mellékmunkát vállalj és így is egy kis plusz pénzhez juthass. Nézd meg az ösztöndíjakat sulinkként, hol mit kell teljesíteni. szintén érdemes a pályázatoknak utána nézni.

Mérlegelj a fejedben, hogy miért mennél egyik illetve másik helyre, melyik van hozzád közelebb, anyagilag hogy jó, stb stb. Sok sikert!

2009. jún. 26. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Hétvégente tudtok találkozni, tudsz munkát vállalni, megoldható probléma. De egyébként szerintem ülj le 3 üveg jó hideg sör mellé, vess össze mindent és aztán csak rájössz, neked mi a legjobb. Nem kell feltétlen a barátnőd mellet maradni /mármint, hogy egy helyre járjatok/.

Bár én világ életemben olyan voltam, hogy ha akartam valamit, senki bele nem szólhatott.

P87

2009. jún. 26. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen arra koncentrálj, hogy melyik a jobb egyetem. Egész további életed is függ majd tőle. Én a DE-re járok, szerintem van közel olyan jó híre mint az eltének, és elvégezhető. Persze minden függ attól is: milyen szakra mész?

Az iskola most még szerintem fontosabb, mint a barátnő. De ha úgy érzed ő lesz a feleséged akkor én nem tudok tanácsot adni :)

2009. júl. 2. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne a DE-re menj. Korrupt szem*t tanárok, még 2009-ben is indexes rendszer, álkredites rendszer. Arcra osztályozás, több órás sorok a TO előtt, és szó nélkül dobálnak át embereket fizetős és nemfizetős csoportok között.

Persze a többség máshol is így megy, de mellé nem ennyire agyament tanrendszer tartozik, mint a DE-n. Persze ez csak egy tipp, vagy megfogadod, vagy nem.

2009. júl. 12. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Naná, hogy ELTE, és Pest! Egy év múlva én is oda megyek. Már mint nem az ELTE-re, de valahova a Dunántúlra:) Ott van minden lehetőség, munkahely meg minden! És igen...egy darabig nagyon nehéz lesz, de aztán sokkal jobb lesz minden.
2009. júl. 13. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!