Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy végződött az első tinikori "nagy szerelmetek"?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 22:17
11/18 anonim válasza:
4 évig jártunk,aztán a fősuli utolsó előtti évében szakított velem vagy mi,de kb. úgy h a cuccaimért könyörögnöm kellett h mikor akarja már visszaadni...Azt mondta ő még egyedül akar lenni meg bulizni akaaaar...pff.Mondanom sem kell összejött egy kiscsajjal...Azóta utálom mint a sz@rt,kitöröltem mindenhonnan és elmegyek mellette a folyosón,csak azért mert nem volt méltó ez a szakítás a 4 évhez.
12/18 anonim válasza:
FAIL :S jó volt de nem lett belőle semmi komoly 19/F
13/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem én vagyok az egyetlen aki összetört...
2012. máj. 16. 06:40
14/18 anonim válasza:
kidobott, méghozzá elég paraszt módon. sms-ben küldött el a halál retkes f*szára. szóval elég rosszul... :(
15/18 anonim válasza:
17éves voltam amikor elkezdődött az első komoly kapcsolatom, és szerencsére még azóta is tart :) átvészeltünk nagyon sok dolgot együtt, osztálytársak voltunk, érettségit végigszenvedtük együtt, aztán a fősulis időszak.. Ha két ember igazán szereti egymást akkor jöhet bármi kitartanak egymás mellett, ezért nem hiszem hogy az első igazi szerelemnek mindig szakítás a vége. Már nem borítja el a rózsaszín köd az agyam, de a szerelem amit érzek szeretet is egyben, és remélem ez így is marad! 20/L
16/18 anonim válasza:
rámírt face-n,hogy már nem szerelmes..
17/18 anonim válasza:
Én nem voltam szerelmes tinikoromban. Az első kapcsolatom úgy végződött, hogy a sráccal 4 hónapig voltam együtt. Azt mondta szeret, imád. Miután először lefeküdtünk, kidobott.
A férjemnek én vagyok az első kapcsolata. Másfél év után vett feleségül.:)
27/N
18/18 anonim válasza:
Nekem a "nagy" első tinikori (viszonzatlan) "szerelmem" még úgy 2 hónapig fog tartani (utána majd más lesz a neve, huszonéves "nagy szerelem" mondjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!