Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit ajánlanátok egy önbizalomhiányba szenvedő srácnak? 18/F
Egyszerűen nem tudok ismerkedni lányokkal, ha pl: a buszon vagy valahol leül mellém, vagy valahol találkozok egy lányal akkor általába egészvégig azon szorongok hogy, hogy szólítsam meg vagy mit mondjak neki.
És ha erőt veszek magamon és megszólítom akkor általába jön a megalázó egyszavas vállasz.
Mintha nem is lennék ott.
Neten nem ismerkedek, vagyis próbáltam..... lehet hogy a csaj volt komolytalan, nem tudom. Nem is tudok már semmit, egyszerűen hihetetlen hogy egy lánynak se tetszek még egy mosolyt, vagy szembenézést se kapok az utcán se. Ugy vettem észre hogy még az olyanok se beszélnek szívesen velem akiknek ez lenne a munkájuk (eladó, stb). Bele nem akarok törődni de már már egyre elkeserítőbb a helyzet. Kérlek, segíts.
Persze,nagyon szívesen barátkoznák veled :) írhatok neked privátot?
Segítenék hogy legyen önbecsülésed. :)
Hmm, én egész életemben azt hallgattam, hogy milyen ronda vagyok, ha valaki meglátta a családom többi tagját, egyből azt kérdezte, hogy ők miért szépek, én meg miért nem? :D:D:D De rájöttem valamire. Önmagamat kell elfogadnom. Ha én csinálok viccet magamból, úgy másokból is könnyebb, és ha valaki basztatna, 2 perc alatt rongyosra oltom, még a lányokat is. Ne hagyd, hogy megalázzanak a lányok. Tekints rájuk úgy mint egyenlő felekre, ne mint szent ereklyékre. Általában egy jó humoros megjegyzéssel a legjobb csajozni. Szeretik ha nevethetnek. Én szinte csak bohóckodom, és működik. Ja és még valami: Jó ideig próbálj meg nem szerelmesnek lenni, mert neked akkor tuti egyből véged lesz! Tarts ki! Drukkolok neked pajti!
P87
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!