Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalanságomban mit ajánlanátok? Van erre megoldás egyáltalán?
A párom 20 ves. 15 évesen vettem el a szüzességét. 5 éve vagyunk együtt. Hiába próbálom tanítani, mutatni, hogy hogy nekem mi jó Ő nem akarja úgy csinálni. Azt sem hajlandó megmondani, hogy Neki, hogy jó, mit csináljak. (És képes a fejemhez vágni, hogy egy darab fa vagyok).
Olyan mintha neki nyűg lenne a szex. Kb 3 éve van ez. 1 évvel az összeköltözésünk előtt. 2 éve amióta együtt élünk talán 8-12x voltunk együt és már április óta ebben az évben nem szeretkeztünk. 2x kielégített és ennyi. Orál is kizárva. Volt mikor 4 napra elmentem a szüleimhez és akkor sem kívánt meg... :-S
Nem tudok hova menni, ha elhagyom. Mit tehetek? Már nem szeretem, nem akar hozzámérni a gombára fogja, hogy nem szerelmeskedünk. Csak akkor mikor Neki kedve van akkor puszil meg, ölel át. :'-((
Ui.: Sehova nincs mennem, se anyu, se apu se rokon senki! A melóhelyekről 3 hónap után elküldenek csapatostul mindenkit...
22/N , Ő 20/F
Jesszus, én végig azt hittem, hogy Te vagy a férfi, és a nővel van baj, de a végén olvastam, hogy fordítva van...
Nagyon elkeserítő, pedig amúgy nem szoktam együtt érezni az ilyen netes problémákkal, de ez tényleg nagyon gáz, és nagyon sajnálom... :(
Nem tudom, miért nem kíván téged... Nincs esetleg a külsőddel gond, vagy nem vagy elég kívánatos? Az, hogy neki - úgy tűnik - nincs nagy szüksége a szexre, elég érdekesen hangzik. Nem lehetséges, hogy másnál "elégíti ki magát"? Fu, egyszerűen nem tudom mit tehetnél, mert ha felhozod ezt neki, hogy neked ez nem jó így, és változtassatok rajta, lehet, hogy összeveszés lesz a vége, és kiteszi a szűrödet... :(
Minden próbáltam. Azt is utálja ha meztelenkedem előtte. Azt is utálja ha meztelenül alszom. (De olyan meleg van, nem bírom elviselni se a takarót se semmit magamon).
Eleinte magamat hibáztattam, de elmeséltem egy ismerősömnek is a sztorit és azt mondja nem az én hibám. Ne emésszem magam ez miatt.
Pl.: Szégyenlős. De nem alapértelemben, hanem mint valami 18. századi szűzlány! Strandon ok fürdőbugyiba van, de amint kijött a vízből öltözik fel. A telkünkön ahol a kutya se látja ott se veszi le a pólót. Utálja ha mindketten meztelenül vagyunk és átölelem. Ezt is akkor tudom megcsinálni, ha épp átöltözik... Én ezt nem bírom.
És a képbe jött egy harmadik. Őt meg a korkülömbség zavarja, pedig vele jól meglennénk. Olyan rossznak érzem magam. Késsz vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!