Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalanságomban mit ajánlanátok? Van erre megoldás egyáltalán?
A párom 20 ves. 15 évesen vettem el a szüzességét. 5 éve vagyunk együtt. Hiába próbálom tanítani, mutatni, hogy hogy nekem mi jó Ő nem akarja úgy csinálni. Azt sem hajlandó megmondani, hogy Neki, hogy jó, mit csináljak. (És képes a fejemhez vágni, hogy egy darab fa vagyok).
Olyan mintha neki nyűg lenne a szex. Kb 3 éve van ez. 1 évvel az összeköltözésünk előtt. 2 éve amióta együtt élünk talán 8-12x voltunk együt és már április óta ebben az évben nem szeretkeztünk. 2x kielégített és ennyi. Orál is kizárva. Volt mikor 4 napra elmentem a szüleimhez és akkor sem kívánt meg... :-S
Nem tudok hova menni, ha elhagyom. Mit tehetek? Már nem szeretem, nem akar hozzámérni a gombára fogja, hogy nem szerelmeskedünk. Csak akkor mikor Neki kedve van akkor puszil meg, ölel át. :'-((
Ui.: Sehova nincs mennem, se anyu, se apu se rokon senki! A melóhelyekről 3 hónap után elküldenek csapatostul mindenkit...
22/N , Ő 20/F
Már nem szeret téged. Keress melót ne függj mástól.
Az a legalja. Nálam alhatnál:) 34f
Ezer, hogy nincs senkije, mert tényleg rettenetes koszosan jön haza és iszonyú büdös. Hazajön első a fürdő.
Ma is 36-38 fok volt árnyékban, ott bennt a vastartályban van 40 is és azért jól meg lehet izzadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!