Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sokára 18 éves leszek, és 180 cm magas lány. Szerintetek ez hátrány a párkapcsolatokban?
gyere össze egy kisebbel, küld a jeleket egy alacsonyabbnak oszt veszi az adást majd.
amúgy én is a kisebbeket előnyben részesítem, de ha dögös vagy sztem egyértelműen érdeklődnék :P
F18 183cm
Nálam nem lenne hátrány :)
20/F
195cm
Szerinted miért a magas, vékony nők lépkednek a kifutón és nem a töpszlik?? A magas, sugárzó nő az, aki elérhetetlen, azok-azok, akire az emberek felnéznek..(szó szerint) 181 cm vagyok 16 évesen, a barátom pedig alacsonyabb nálam...és hogy ez érdekel-e? Egyáltalán nem! És tudod mit? Imád! Imádja, h magas vagyok, hogy hosszúak a combjaim és hogy minden pasi végignéz az utcán... és nem úgy néznek végig, mint akit elkapott a hányinger!
A 170 cm-es férfiak meg amúgy is alacsonyak... azért szerintem elég gáz, ha egy felnőtt férfi 170cm... :/ na ne már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!