Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esély, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély, hogy együtt maradunk?

Figyelt kérdés

14 évesek vagyunk, és nagyon szeretjük egymást. Még csak álmodni sem mertem soha, hogy létezhet ilyen. Testi és lelki társak vagyunk, a szerelmem és a legjobb barátom. Azt mondta, 4 év múlva feleségül vesz, és látom a szemében, hogy komolyan gondolja. Én úgy érzem, megtaláltam azt, akivel leélném az életem, és aki nélkül nem tudok (és nem is akarok) élni.

De mennyi az esély rá, hogy együtt maradunk valóban, örökké? Hogy a felesége lehetek egyszer?

Tudom, hogy buta kérdés, és hogy rajtunk múlik csak. De én nem akarom őt elveszíteni soha, és senki más nem kell nekem. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy van erre esély, hogy azért mert ilyen fiatalon egymásra találtunk, azért még együtt maradunk?

2009. jún. 26. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:

most ha válaszolunk 10 en hogy van esély, megnyugszol?:)

ez nem így megy. miért ne lenne? mint leírtad rajtatok múlik.

2009. jún. 26. 16:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van:) Csak a barátaink/ismerőseink mind azt mondják, hogy lehetetlen, meg hogy ilyen nincs, és hogy még nem éltük ki magunkat stb... És én nem akarom elhinni, hogy lehetetlen, és kíváncsi vagyok, vajon mások, más környezetből valók hogy gondolják...
2009. jún. 26. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem így éreznéd, akkor együtt lenni se lenne sok értelme. Szép az ilyen, romantikus, bárcsak én is éreznék újra így. Igen, persze, az elég ritka, hogy valaki az első szerelmével élje le az egész életét, meg nem véletlenül 18 év fölött lehet csak házasodni, de éppen ezért az még a jövő zenéje. Ne hallgassatok a károgó vészmadarakra, hanem élvezzétek egymással az életet! :)

f24

2009. jún. 26. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:

A baratnom 13 eves volt amikor ossze jottek a mostani ferjevel, akkor a pasi is 19 eves volt. Akkor mind mondta a baratnomnek, hogy addig nem nyugszik amig felesege nem lesz. Igy teltek multak az evek es a lany amikor 18 lett akkor megkerte a kezet es azota is boldogan elnek, van harom gyonyoru fiuk. Jovoheten lesz a 13. hazassagi evfordulojuk :))

Ha tenyleg szeretitek egymas minden megtortenhet!

Sok sikert!

32/L

2009. jún. 26. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van rá esély. De ezt százalékba nem lehet így megmondani.:D
2009. jún. 26. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha most azt mondom, hogy nem akkor lepontozol. Ha találtok ki más és más tevékenységeket akkor együtt maradhattok, másképp megunjátok egymást.
2009. jún. 26. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg h magyarázatot is fűztetek hozzájuk:)
2009. jún. 28. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!