Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mien szavakat használjak? Hogy mondjam neki?
Sszia. Hát, egy-egy angolul megírt sms is segíthet. (Pl. I love you for good -örökké szeretlek) , akár ez is jelezhet komoly szándékot,de ha ezt még nem akarod neki mondani, akkor is leírhatod neki bárhogy máshogy egy sms-ben. Szerintem pl. egy olyan sms, amiben csak egy "Szeretlek!" van, eléggé komolyan vehető.
De ha elmondod neki, hogy szeretnéd, ha tudná, hogy számíthat rád, és hogy mindig mellette leszel... Szereted.
Akár így is.
Ennek a szívedből kell jönnie, amit ő is érteni fog. Ne stresszelj, lehet, hogy amiatt rontod el. :)
Azért jobb az sms... mert mikor vhol van.. tegyük fel, jó esetbe egyedül, és kap egy ilyen sms-t, szerinted nem gondolkozik el rajta?
Ezzel szemben, élőben nagy nehezen kinyőgöd neki, egyrészt nem nagyon tud elsőre mit reagálni (márha látja rajtad, h komolyan gondolod) , másrészt, ha reagál vmit, az is amolyan.. tök komolytalan lesz. És sose fog rendesen elgondolkozni a dolgon, mert akkor épp veled van! (mondhatjuk, h eltereled a figyelmét :))
én pasiként igazából az alapfelvetést nem értem.
Mármint, hogy minek akarod?
Egy pasi másképpen gondolkodik, mint egy nő. Számára minden feladat, megoldandó probláma, kihívás. A párkapcsolat is. Nem feltétlenül jó gondolat arra emlékeztetni, hogy ebből a feladatból sosem fog szabadulni.
Persze, a párkapcsolat biztonságot ad. Ez tény. De gürcölni is kell érte, főleg egy férfinak. Nem mintha a nők nem tennének semmit, csupán számukra ez jóval természetesebb. Egy férfinak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!