Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehetne tenni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni, hogy egy héten ne csak hétvégente találkozzunk?

Figyelt kérdés
Ő úgy dolgozik, meg én is, hogy csak 5 hetente vagyunk 1 műszakban. Csak hétvégente találkozunk. Amikor én délutános vagyok, ő délelőttös és akkor sem jön, mert azt mondta, reggel amikor felkel, kell neki 1 óra, hogy magához térjen, cigi kávé. Itt nálam nem lehet dohányozni a lakásban, csak az erkélyen, de az az egyik lakótársam szobájában van, aki általában itthon van. Ha én megyek délutánra, ő délelőttös, nincs kedve korán kelni. Hétvégén mostanában főleg, mindig megyünk valahová. Pár hete elvállaltam túlórát szombatra, de délutánra kellett bemennem, így csak este tudtunk találkozni. Nem kevés a heti 1 nap találkozás?
2009. jún. 26. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a "nincs kedve korán kelni" dolog csak kifogás. Ha én együtt akarok lenni a párommal, inkább le sem fekszek éjjel, csak hogy vele legyek. :S Ha ő nem hajlandó áldozatot hozni érted, és te is érte, akkor nincs miről beszélni:S Marad a heti 1 nap. :S
2009. jún. 26. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg nem tudna valamelyikőtök műszakot cserélni valakivel és akkor vagy mindketten délelőtt vagy délután dolgoznátok és a fél nap szabad volna!
2009. jún. 26. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
de szerintem nagyon keves, en a baratommal csak a suliban taliztam (kb napi 30percet) s hetvegen abszolut nem...es meg az is keves volt.... hat neki nem tudnad elnezni a cigit? en sem szeretem aki cigizik s nem is birom,de ilyen helyzetben elneznem...legfrissitot vennek s szelloztetnek...barmit megtennem h a baratommal lehetsek..:-)
2009. jún. 26. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:

ez azon is fugg h mennyire szeretnetek egyutt lenni...mindent lehet csak akarni kell...

(11:58as voltam)

2009. jún. 26. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.Olyan szerintem nincs,h nincs kedvem.Ha nekem lenne lehetőségem pl. 1 nappal hamarabb találkozni a barátommal,biztos ugranék,és a barátom is ugyanígy.Ha ő nem ezt teszi,akk nem lehet,h úgy érzi,h nem éri meg?Élvezi a társaságod?(nem akarlak megbántani)a pasik néha érdekesek...
2009. jún. 26. 12:03
 6/6 A kérdező kommentje:
4-en lakunk ebben a lakásban és senki nem dohányozhat bent. Vasárnap néha szoktunk úgy lenni, hogy ő éjszakára vagy délutánra megy, én meg reggelre és felkel velem. Nem teheti meg, hogy műszakot cserél, örül, ha visszavették a munkahelyre. Hétvégén történt kisebb dolog, amit majd megbeszélek vele, aztán ha minden oké, akkor megemlítem neki ezt a dolgot. Csak még a holnap délután vagy a vasárnapi találkozás is olyan messzinek tűnik... :(
2009. jún. 26. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!