Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Hol és hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal? Ki kezdeményezett, mennyi idő alatt jöttetek össze, hány évesek voltatok?
Ha ennyire érdekel, leírom részletesen a mi történetünket, én úgy gondolom, elég érdekes történet.:)
Nem vagyok bulizós típus, de egyszer elhívtak egy buliba, és hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, elmegyek. Nagyon féltem elmenni, mert sosem voltam még buliban, és csak 2 ember volt ott, akit ismertem... A buli nagyon sz*r volt, mindenki holt részeg volt rajtam kívül, rengeteg balhé volt, én untam, egész buliban ott ültem egy fotelben, de mégis élveztem. Bármikor hazamehettem volna, mert közel volt a házibuli, de nem akartam, mert volt ott egy srác - akit a buli előtt pár nappal ismertem meg, és nagyon bejött...nagy részt miatta is mentem el a buliba.:) A buliban rengetegszer oda jött hozzám bókolgatni, oda adta a pulcsiját mert fáztam, puszit adott, és flörtölt velem, a haverjával feltűnően beszéltek rólam, és arról, hogy milyen szép vagyok. Rengetegszer nézett rám "úgy"...Én iszonyat boldog voltam, mert nem gondoltam, hogy ennyire bejövök neki.
Aztán kicsit késve jött még 2 srác a buliba. Az egyikük mikor belépett a szobába, én úgy éreztem, mint a filmekben mikor megáll minden egy pillanatra, és ő lassított felvételben lép be, minden jelentéktelenné vált körülöttem, és csak Ő számított, mintha csak Ő létezne. Nagyon menőnek tűnt, odament mindenkihez kezetfogni, puszit adni, és mindenkihez szólt pár szót ("mi a helyzet haver?", vagy ilyesmi). Oda jött hozzám is puszit adni és bemutatkozni. Már a belépéstől kezdve tudtam, hogy Ő lesz itt a legnagyobb szám, ő a legjobb pasi, ő a totál tökéletes srác, akiért minden csaj odáig lesz. Én persze tudtam, hogy semmi esélyem nála, bele sem gondoltam, hogy lehet köztünk valami, mert sokkal jobb csajjal tudtam csak elképzelni. Így maradtam annál a srácnál aki miatt elmentem a buliba, persze nem volt olyan, hogy nem tűnt volna fel a jelenléte a tökéletes pasinak, mikor belépett újra meg újra abba a szobába, ahol én voltam. A csajok mind tapadtak rá, volt aki sírt is miatta, mert nem kellett neki. Én továbbra is a másik sráccal voltam elfoglalva, de aztán oda ült mellém a tökéletes pasi. Elkezdtünk beszélgetni, és órákon keresztül ott ültünk és beszélgettünk egész hajnalban, reggel 7 óráig. Rengeteget bókolgatott, elkérte a számomat. Éreztem közöttünk a szikrát. Volt, hogy odajött hozzánk a srác aki miatt eljöttem, és rászólt a tökéletes pasira, hogy "ne nyomulj, Ő az enyém!" :D. Kiderült, hogy a tökéletes pasi az ő bátyja. Kicsit összezavarodtam, nem tudtam, mit akarok. Úgy gondoltam, a tökéletes pasi csak egy numerát akar, én pedig komoly kapcsolatra vágytam. Azonban míg ott ültem a tökéletes pasival, az ő öccse elhívott engem egy másik szobába, de nemet mondtam. Eljöttem a buliból, nem volt semmi semelyikükkel. A tökéletes pasi haza akart kísérni, de mondtam neki, hogy ne. Nem tudtam, hogy mit akarok, nem tudtam, hogy mit érzek, hisz mindegyikük tökéletes pasi, de lehetséges, hogy mindkettejük csak egy jó éjszakát akart velem?! Ez járt a fejemben napokig. A buli után 2 nappal találkoztam a tökéletes pasival az utcán. Mosolyogva köszönt, én elolvadtam.:$ Vissza-vissza nézett utánam, ahogy én is többször is hátrafordultam utánanézni.:D Érdekes volt, mert egy faluban lakunk, de eddig még sosem láttam, most pedig a bulin találkoztunk, és 2 nappal később pont összefutottunk. Másnap találkoztam az öccsével is, de ő levegőnek nézett engem, úgy tett, mintha nem is ismerne. Nem mondom, elég rosszul esett, nem értettem, hogy miért ilyen. Utána néha-néha összefutottam velük, de köszönésen kívül nem volt semmi. Na meg persze kaptam pár SMS-t a tökéletes pasitól,de semmi jelentőset. Én már egy másik sráccal jártam ekkor, fél éven keresztül, amikor egyszer csak a tökéletes pasi átjött az én sulimba. Itt is tapadtak rá a nők. Csodálkoztam is, hogy folyton engem néz a buszon is, meg a suliban is. Aztán egyszer leült mellém a buszon, beszélgettünk. Később rám írt msnen (ja azt nem mondtam, hogy a buli után felvett msnre). Nagyon jókat beszélgettünk, jól elvoltunk, volt hogy hazakísért a buszmegállótól. Aztán a pasim kiment külföldre 1 hétre, pont a születésnapomon. Ki voltam bukva, mert úgy terveztük, hogy együtt töltjük a szülinapomat, így itthon ültem egyedül a 18.szülinapomon, és unatkoztam, msneztem. Rám írt msnen, és elpanaszoltam a dolgot a tökéletes pasinak. Megkérdezte, hogy átjöjjön-e, és én igent mondtam, nem gondoltam, hogy ebben lenne bármi rossz. De az volt életem legszebb napja. A szemeivel csábított el, igazából megbűvölt.:D Azért jött át, hogy megnézzünk egy filmet együtt, aztán megy haza, mert dolga volt. Meg is néztünk egy filmet, de aztán elkezdtünk lelkizni. Egész éjszaka beszélgettünk, és csodálatos volt. Úgy gondoltuk, majd hazamegy, de valahogy bealudtunk. Egymáshoz sem értünk, mégis bizsergett mindenem. Reggel hazament. Hatalmas bűntudatom volt. Hazajött a pasim külföldről, mindent elmondtam, és nem zavarta. Engem viszont annál jobban zavart, mert egyre inkább vonzódtam a tökéletes pasi iránt. A tökéletes pasi bevallotta az éjszaka után, hogy mit érez irántam (egy verset írt nekem), és az a vicces, hogy én is pont akkor írtam egy verset neki ( a közös éjszakánk utáni napon), és én is szerelmet vallottam neki benne, de nem mutattam meg neki, mert volt pasim. Egyre sürgősebbé vált, hogy szakítsak a pasimmal, hisz egyértelművé vált számomra, hogy nem szeretem őt, ha másik pasiba lettem szerelmes. De nagyon nehéz volt szakítani vele, de végül megtettem. Pár nappal később már össze is jöttünk a tökéletes pasival. Tudom, nem volt szép dolog, de nem tudtunk uralkodni az érzelmeinken. Ja igen, azt nem is írtam, hogy a tökéletes pasi és az expasim elég jóban voltak...gondolni lehetett, hogy a szakításunk után nem voltak jóban.
Mindenki ellenünk volt, mert mindenki azt mondta, hogy a tökéletes pasi egy nőcsábász, és ki fog velem cseszni. A legjobb barátai is azt mondták, hogy max 1 hétig leszünk együtt. Mindenki ebben volt. Aztán teltek az idők, és már 2 éve együtt vagyunk, és még mindig szerelmesek.:) Kicsit érdekes így, hogy az öccse volt, aki annyira tetszett nekem, és én is neki, de azt hiszem, már nem érzünk egymás iránt semmit, és jól meg is vagyunk, mint haverok, vagy mint a sógorom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!